Arama sonuçlarınız

1. mergen

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu 37'' + 5 lt motor + kilitli diff :o :o Bir sonraki işlem exo-cage mi acaba? O da olursa biz yola çıkmayalım artık...

2. mergen

Sahibinden Satılık Özel Orman

Kesinlikle B şıkkı ;D ;D
  3. mergen

Sahibinden Satılık Özel Orman

Takipde fayda var kanımca. Hayırlı satışlar.

4. mergen

SATLIK SUZUKİ SJ 410 87 MODEL 9900 LİRA

Ynt: SATLIK SUZUKİ SJ 410 87 MODEL 9900 LİRA Hayırlı satışlar. Birde küçük harf kullansanız...
  5. mergen

3B Motora hangi yağ koymalıyım??

Ynt: 3B Motora hangi yağ koymalıyım?? Bizi ileriki zamanlarda da bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

6. mergen

Efsane FJ40 tekrar satışta

Ynt: Efsane FJ40 tekrar satışta Umarım yine değerini bilecek birisine gider.

7. mergen

3B Motora hangi yağ koymalıyım??

Ynt: 3B Motora hangi yağ koymalıyım?? 20/50'den daha ince yağ kullanırsanız yağ yakabilirsiniz. Bu araçlarda tavsiye edilen ve benimde 2H motorumda kullandığım 20/50'dir.
  8. mergen

4x4 Sprinterlar Hakkında

Ynt: 4x4 Sprinterlar Hakkında 2. Kademede direksiyon çevrilmemeli lafı bana ön diferansiyel kilidini çağrıştırdı. Acaba yanlış mıyım? Selamlar...
  9. mergen

6 x 139.7 toyota pajero nissan ford ve gm,ler için spacer

Ynt: 6 x 139.7 toyota pajero nissan ford ve gm,ler için spacer Merhaba, Acaba ilan helen güncel midir? Güncel ise fiyatta değişiklik var mıdır? Selamlar

10. mergen

İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)

Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012) Haklısınız. Teşekkürler.

11. mergen

Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012) Arif Bey, dürüst olmak gerekirse benim ufaklık doğduğundan beri duygusal sebeplerden benim buggy'de branda altında yatmak zorunda kaldı. Bu noktadan sonra yapılması gerekenleri ben yapamıyorum zaten. Bir usta elinde şarj dinamosu, marş ve...

12. mergen

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Ülkemiz için gerçekten açık bir noktada çok değerli bilgiler verdiniz. Paylaşım için diyeceğim ama yetersiz kalacak, eğitim için teşekkürler Arif Bey.
  13. mergen

Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012) Paylaşım için teşekkür ederim Arif Bey. Bütün yolu sizinle beraber yapmışcasına yaşadım.
  14. mergen

TÜV 15.01.2012 itibariyle KUSUR TABLOSU

Ynt: TÜV 15.01.2012 itibariyle KUSUR TABLOSU Madde 6.13.1 hatalı jant = Ağır Kusur Jantın hatalısı nasıl oluyor anlamadım?

15. mergen

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

Gökhan Bey bakacağız birşeyler işte ;D ;)
  16. mergen

Alana satana hayırlı olsun.
  17. mergen

Yuhh ''off road yapamaz'' zaten ha!! Arkadaş bari usturuplu at yavv... Kusura bakmayın dostlar ama dayanamadım.

18. mergen

SILVERSTONE 35X11.50R15 109S MT-117 EXTREME 4 ADET AZ KULLANILMIŞ

Ynt: SILVERSTONE 35X11.50R15 109S MT-117 EXTREME 4 ADET AZ KULLANILMIŞ Maalesef uymaz. Keşke uysa...
  19. mergen

Ah ah benimki satılsa idi kapını çalacaktım ama kısmet. Umarım istediğin rakama gider.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri