Efsane FJ40 tekrar satışta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,805

Bakkan

Gidilecek çok yer var
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 1 sene önce satmış olduğum ve çoğu kişinin bildiği FJ40 tekrar satışta. Bilenler hatırlayacaktır yakın bir dostumun dayısına İzmir e satmıştım. Sattıktan sonra sık sık görüşüyoruz kendisiyle hatta İzmir e yolum düştüğünde ziyaret ediyorum.
Aracı aldığından beri keyfe keder bir sürü masraf yaptı, tarihi gelen muayenesini yeniledi yani okşadı, sevdi birtek araziye girmedi. Yaptığı şeyler, aracın ihtiyacı olmamasına rağmen, kendisinin titizliğinden, motor ve mekanik aksamdaki birçok parçayı sıfırlamakdı. Yapılanları ilerki günlerde yazacağım, şu an bu sadece ön bilgidir.
Zaten kusursuz olan aracın kondisyonu şuan benim sattığım durumundan çok daha iyi. Gelelim neden sattığına. Halis Abi yılın bir kısmını Amerika da geçiriyor ayrıca FJ40 ı arada sırada gezmek için kullanmaktan başka pek kullanmıyor. Tabi sürekli sevip, bakımını yapıp seyretmeyi hiç ihmal etmedi. Yakında yine Amerika ya gidecek olması sebebiyle, evin önünde FJ40 ın boynu bükük kalmasını istemiyor. Bu yüzden kıymetini bilecek, böyle bir FJ40 a sahip olmayı isteyenlere bayrağı devretmek istiyor. Aracın satışıyla ben ilgileniyorum, yakın bir zamanda aracı İstanbul a getireceğim.
İrtibat telefonum 0 533 212 72 29
Satış fiyatı 18 000 TL dir. Bu benim 1 sene önce kendisine sattığım fiyattır ve Halis Abi bir sürü masraf yaptı. Bunlar alan kişinin artısı olacak.

Güncel fotoları ve detayları yakında yazacağım. Hatırlatmak için bendeyken açtığım linki ekliyorum.

Selamlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57407.0

Etiketler

Ynt: Efsane FJ40 tekrar satışta

abi fotoğraflarda ki sarı araç ne marka?
satılıksa ben ona talip olsam?

markası neydi abi.bulamadım ilanı.aracın tipi hoşuma gitti.onu bulamasamda benzerlerine bakarım.ama bana marka ve model lazım

Toyota Landcruiser BJ60 sanirim.

omnitemporal' Alıntı:
markası neydi abi.bulamadım ilanı.aracın tipi hoşuma gitti.onu bulamasamda benzerlerine bakarım.ama bana marka ve model lazım

Link burda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-full-off-road-donanimli-land-cruiser-bj60-70739544/detay

Güncel,
Bir gezide bindim,eşi ender bulunabilecek bir araç
alana hayırlı olsun

Burak Bey,
Merhaba...
Araç halen satılık mı?
Off road donanımlı bir araç arayışımız var?
Bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Saygılarımla,

Burak Dirican

Merhaba,
bir arkadaşımıza söz kestik, bu hafta belli olacak.
Gelişmeleri buraya yazacağım.

barbecue' Alıntı:
Burak Bey,
Merhaba...
Araç halen satılık mı?
Off road donanımlı bir araç arayışımız var?
Bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Saygılarımla,

Burak Dirican

Bakkan' Alıntı:
Merhaba,
bir arkadaşımıza söz kestik, bu hafta belli olacak.
Gelişmeleri buraya yazacağım.
O zaman hayırlısı olsun.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Saygılarımla...

Burak Dirican

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR