Arama sonuçlarınız

1. dablaya

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması konuya biraz ingiliz kaldım k bakmayında tam gün ne zman duruma göre bende katılabilirim

2. dablaya

Nissan Navara Aracına Kaliteli Aksesuar Arayan Buraya Lütfen

Ynt: Nissan Navara Aracına Kaliteli Aksesuar Arayan Buraya Lütfen bunlar sıradan daha değişik aksesuarlar yokmu
  3. dablaya

Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım

Ynt: Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım Türkçemizin bir eksikliği yok ama sırf özenti yada şöyle izah ediyim kendini kültürlü göstermek yada entel takılmak adına Türkçemizin içine kelime koyanların ne eksiği var onu bilemem

4. dablaya

Kayseri 'li doğa severler

Ynt: Kayseri 'li doğa severler 21agustos2010
  5. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması hayırlı olsun mustafa abi

6. dablaya

4x4 Buggy Yaptırmak İstiyorum ?..

Ynt: 4x4 Buggy Yaptırmak İstiyorum ?.. üsteki resimi yapan ustayla irtibata geçme imkanımız varmı yardımcı olursanız sevinirim tabi Türkiyedeyse yoksa bundan yapabilirim diyen bir usatada olsa farketmez teşekürler

7. dablaya

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Daha kıyıpta asvaltan düşürmedim arazide defender 110 la devam 2.5 TDI 4X4 LE PLATİNUM 2010 model daha 3 aylık
  8. dablaya

Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı Aliminyumun her türü var profili köşebenti borusu üstelik profil gibi stadart da değil çeşidi çok ama her zaman her istediğini bulamayıruz ben aleminyum doğrama malzeme satanlara gidip istadğim ebatı söylüyorum en geç ertesi güne getirtiyor...
  9. dablaya

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) suzuki 1.6 jlx ile başlayan 4x4 merakım defender 110 ve sumarai ile devam etti ve suzukileri elden çıkardıktan sonra sıfır 2010 NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T aldım ( ama navara daha asvalttan inmedi indirmeyede pek niyetim yok :D ) defenderle yola devam ama...

10. dablaya

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? -------------------------------------------------------------------------------- İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES)...

11. dablaya

Kayseri 'li doğa severler

Kayseride yaşayan bütün off-roat ve doğa sporçularının gezi resimleri
  12. dablaya

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bi kaç tane daha ekleyim :)

13. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Ağaç yaşken egilir ya huyundan ya suyundan diye boşa dememişler ya bu da benim oğlum
  14. dablaya

Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı en port bagaja lama değil 1,5cm X 2 cm profil kulandım eger ki aleminyum ustası bulsaydım bagajı yaptırırken köşeli değil biraz daha içe dogru ve aleminyum borudan yaptırırdım
  15. dablaya

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) kısmet olursa bende gelirim aeo hepinizde

16. dablaya

Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010)

Ynt: Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010) benim kastım paraşüt vs gibi şeyler değil bizi ençok offroat türü doga gezileri ilgilendiriyor ve benim demek istediğim gezilerin hepsini bi araya getirmekten bahsediyorum
  17. dablaya

Ynt: Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010) mustafa abi benim bi fikrim o kadar kayseri gezimiz şu tarih bu tarih yada şura gezimiz bura gezimiz yerine diğer konuları kapatıpta kayseri ye özel tek sayfada toplansak olmazmı gezilerimizide haberlerimizide ordan yapsak en azından dagınıklık olmaz fikrindeyim
  18. dablaya

Ynt: Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010) arkadaşlar özele gelen onbir mesaj kim oldugumu soruyor ben Hasan SAY bilenler biliyor ama soyadımıda söyleyim ama karıştırmayın biz 4 amcaogluyuz adımız soyadımız aynı gezilerde vs 38 HS 309 ve 38 HS 764 benim

19. dablaya

Ynt: Kayseri Gezimiz (14 şubat 2010) mustafa abi deseydin ayrı sayfa açalaımda oraya yükleyelim diye benim resimleride buraya yükleridik
  20. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması bendeki resimler bu kadar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons