Arama sonuçlarınız

1. dablaya

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması ................

2. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması devamı gelecek
  3. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması 14 şubat 2010 (4)

4. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması 14 şubat 2010 (3)
  5. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması 14 şubat 2010 (2)

6. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması 14 şubat 2010 (1)

7. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması 14şubat2010
  8. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması dilerseniz pazar günü yamuladan girerek erkiletten çıkarız. bu arada birde mangal yakar yiyenbilir bölümüde yaparız. pazar günü saat 09:00 da pastırmacılar parkında buluşur oradan yola çıkarız. katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini ve kaç kişi...
  9. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması bana uyar 5317935217 hasan

10. dablaya

Kayseri'den Yeniyıl'ın İlk Off-Road Görüntüleri (Erciyes)

Ynt: Kayseri'den Yeniyıl'ın İlk Off-Road Görüntüleri (Erciyes) haberim olsaydı bende gelirdim

11. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması saolun arkadaşlar allah beterinden saklasın Allah a şükür burnum bile kanamadı ava giderken uno hatalı soladı karşımdan geliyordu içindeki çocukları görünce kırdım tamda virajdı bunada benim ani manevram eklenince sonuç bu oldu da harbiden insanlık...
  12. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması en yakın gezi buluşma ne zaman

13. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması ...........
  14. dablaya

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması ...
  15. dablaya

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı güle güle kulanın

16. dablaya

Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ??

Ynt: Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ?? resim paylaşımı için teşekür ederim ama resin ekleyen arkadaşlardan rica etsekde ölçüleri enini boyunu malzemenin yazsalar çok daha iyi olacak bende niyetlendim bi kere motorkuzzu motoru şanzumanı defransiyeli kulandım motokuzular 3 teker oldugundan bende...
  17. dablaya

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı resim paylaşımı için teşekür ederim ama resim ekleyen arkadaşlardan rica etsekde ölçüleri enini boyunu malzemenin yazsalar çok daha iyi olacak bende niyetlendim bi kere motorkuzzu motoru şanzumanı defransiyeli kulandım motokuzular 3 teker oldugundan bende öne otoser in komple...
  18. dablaya

Buggy Yapım Aşaması

Ynt: Buggy Yapım Aşaması resim paylaşımı için teşekür ederim ama resin ekleyen arkadaşlardan rica etsekde ölçüleri enini boyunu malzemenin yazsalar çok daha iyi olacak bende niyetlendim bi kere motorkuzzu motoru şanzumanı defransiyeli kulandım motokuzular 3 teker oldugundan bende öne otoser in...

19. dablaya

Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı benim bagaj şuan takılı değil ama takılıyken çekilen bu resmi var altını çizdiğim yerin üstü su kanalının içi (dikkatli bakılıncada belli) boydan boya 5mm x 5mm gibi ama et kalınlıgı dengeli bir profil zayıf kalaıp ezilecek bişey değil ve bagajın...
  20. dablaya

Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı DİKKAT EDİN BU HUSUSSA arkadaşlar port bagaj gerçektende defendere aksesurdan ziyade tamamlayıcı gibi bir şey oluyor benim yapacak veya hazır alacak arkadaşlara söylemek istediğim port bagajın bastıgı nokta ayakların bastıgı yer küçük oldugundan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri