Arama sonuçlarınız

1. dablaya

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları kendi el yapımımdır (resimde göründüğü gibi orantısız değil ama makineyi ayarlayamadım gitti)

2. dablaya

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları hasan
  3. dablaya

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları :)

4. dablaya

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları buda benim defender
  5. dablaya

Bir Jant Modeli Hakkında Bilgi İstiyorum

Ynt: Bir Jant Modeli Hakkında Bilgi İstiyorum araziye girecek bir araç içinse uygun oldugunu sanmıyorum ben olsam ilede çelik jant alacaksam cafcafına aldanmaz sade şık duran işey seçerdim ama yinede karar sizin tabi

6. dablaya

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati ekstra bi özeliği yok 2.5 land rover 110 ama ben diğer araçlarıma göre land a gelince çok hasasım size abartı gelebilir ama yag değişimine kadar yetkili servise girerim ben takla attım tekrar sıfır ayarına varana kadar gene yetkili servise girdim bu hızı sanırım...

7. dablaya

Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ?

Ynt: Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ? kendisiyle şifayen telefonda görüştüm ama yazdıklarım haricindede bişey soramadım ve kafamdada soru işareti oldugundan dolayı sormuştum nasıl oldugunu ve belirtiğim gibi bu araç resimdeki 90lık ben 2.5 motor 110 uygulama...
  8. dablaya

Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ?

bir satış sitesinde defender 90 gördüm resimleriyle birlikte 300 tdi orjinal land motorlu ve otomatik şanzumanlı nasıl uyguladıgını sordugumda discovery şanzumanı oldugunu vve direk uygulandıgını söyledi kişiyle telefonda görüştüğümde discovery ve defenderi ikisinide kulanan arkadaş varsa...
  9. dablaya

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? defender 110 suzuki vitara 1.6 jlx suzuki samurai sj410

10. dablaya

Ynt: Land Rover Defender Sürati umarım yardıcı olur ben digital ibreleri manuele çevitirdim dijitalden 13km hız farkediyor az gösteriyor dijitalden nerdenmi bu kadar net biliyorum radara düştüm

11. dablaya

Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi meraba ben talastan hasan
  12. dablaya

Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009)

Ynt: Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009) ben klüb üyesi değilim ama kayseriden bi kaç resimde benden

13. dablaya

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? 110 tdi nin puma denen motoru transit motoruki şimdi sıfır olan bütün defenderlerde ki motor bu motorlar 2400küsür motor 122beygir altı ileri şanzuman var ama iyi değil nedenide daha dün gördüm landroverin yetkili servisinde sivas emniyetinin...
  14. dablaya

Ynt: Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009) satmayı düşünmedimki ben daha arabam 26000 km land suzukiyi belki satarım ama muyanesini yeni biraz daha biniyim
  15. dablaya

Ynt: Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009) nerde bu kayserililer off-road külübü

16. dablaya

Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009)

Ynt: Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009) kayseriyede gelseniz de bizde katılsak
  17. dablaya

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? arkadaşlar bi arkadaşım ısrarla defender 90 buldugunu arazi şanzumanın kendisine ait oldugunu fakat transit motorlu bir araç oldugunu söylüyor ben ona tavsiye etmiyorum ama sizler ne düşünürsünüz
  18. dablaya

Ynt: Land Rover Defender Sürati nurs08 e cevaben sayın hocam bende kamu personeliyim bende defender i günlük aracım olarakta kulaıyorum bi sıkıntı yok araziye ava çıktıgım zamanlarda ise inanın çok isim yapmış çogu jipten çok üstün model marka belirtmeyim ama alırken çok dikkat edin iyice baktırın

19. dablaya

Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır?

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? ne kadar yaktıgına bence bakmayın çünkü arkadaş özel harekattan çıkma benzinli aldı tüp taktırdı motoruda servis saat gibi dedi ama aynı arazi şartına vurdugumuzda benim araç kendini dahi kasmadan çıkarken o çıkamıyor çekiş etkisi var ama ben...
  20. dablaya

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. dursun usat telefonun şarzı bitti heralde sen bu çalışmalrı yaparken hiç detyları resimleyip maliyetleri hesapladınmı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri