Arama sonuçlarınız

1. dablaya

Hummer Golf Arabası

Ynt: Hummer Golf Arabası bu hummer başlıktanda anlaşıldıgı gibi golf arabası yakıtlı değil akülü ve trafigede çıkış izni yok

2. dablaya

Hummer H3 Alpha V8

Ynt: Hummer H3 Alpha V8 defender hız konusunda geçemez imkanı yok ama ben abartısız direksiyonda oturdugum yerde belime gelen sudan defender 110 la geçtim ben bunu diyince deneme kalakn olursa şunu belirityim girecekleri suyun tabanı sertse girsinler yoksa istenmedik şeyler çıkabilir Allah...
  3. dablaya

Çin Malı Hummer

Ynt: Çin Malı Hummer iyi güzel resimler koyuyorsunuz çakma şu bu diyorsunuz ama niye fiatını diyen yok ben hummer h3 almıştım aile zoruyla sattım suzuki vitaraya bindim nissan 3000tdi ye x5 bindim şimdi defender ve samuraim var şu andaysa tek derdim ikiside manuel ben bunlara nerden otamatik...

4. dablaya

ABD'den Defender 90 örneği

Ynt: ABD'den Defender 90 örneği land olmaktan çıkmış ama gerçktende çok güzel olmuş yok eger bu gerçekten landsa ve üzerindeki motorda kendi motoruysa ben bu otamatik şanzumandan nerden nasıl bulurum ???
  5. dablaya

Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır?

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? egerki defender alacaksan benzinli olanını alma derim ;)

6. dablaya

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... yok ben en sonuncu madeyi sevmedim herzaman canım bile önce Allah a emanet ama benim arabada nevigasyon dvd tv gibi setler yaptırdım genede tedbirimi alırım taktiri Allah a bırakırım ;)

7. dablaya

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati defenderde ben en fazla 130a kadar çıktım allah tan yol genişti sanki ön takımı bozuk araba gibi tutmak nerdeyse imkansız kontorolü çok zor oluyor ama standart olarak en fazla hızım 100ü diyebiliyorum ama 100 geçtikten sonra hız artıkça direksiyondaki hakimiyetim...
  8. dablaya

Suzuki Samurai Motor Modifiyesi

Ynt: Suzuki Samurai Motor Modifiyesi dursun usta senle nasıl tanışırız özelden numaranı yolamanı rica etsem olurmu
  9. dablaya

Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?..

Ynt: Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?.. yaptıracagın işe baglı olarak degişir

10. dablaya

Suzuki Samurai Modifikasyonları ?..

Ynt: Suzuki Samurai Modifikasyonları ?.. arazi araçlarında dursun usta nın yaptıgın gibi tekerli değiştirmek ve havaya kaldırmak kaç liraya maal olur ve ne kadar sürer bende samurai ve land rover defender var

11. dablaya

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) öncelikle bütün arkadaşların ramazanı hayırlı mubarek olsun adım hasan kayserideyim kadrolu belediye işçisiyim marka belirtip büyükleniyor görünmek istemiyorum ama bi çok arazi arabasına bindim şu an bende landrover defender 110td ve suzuki samurai var samurai yi...
  12. dablaya

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? 3000 motor ilaki orjinaldir ama 2500 orjianal dizel motor olanıda var turbo onlarda orjinalinde yok ama eklenebiliyor

13. dablaya

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon defender 110 a dizel olanın kuru direksiyona hangi arabanın direksiyon kutusunun en uygun oldugu hakkında bilgisi yada deneyen varsa billgi verirse sevirim bide 2500 dizel motora otamatik şanzıman taktırmaya kalksam nerden nasıl bulabilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri