Arama sonuçlarınız

1. S

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım USTALIK - MALZEME TUTAR Kaporta 500 Boyacı 1400 Şanzıman 400 Hidrolik Direksiyon 400 Motorcu 750 Aynalar...

2. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Merhaba arkadaşlar ; Şöle dyim işi biraz daha inceltiğimiz için iş süremiz uzadı.. Yarın tamamen boya bitmiş olucak ve hemen elektirik işine başlamış olucağız bir yandanda iç taban sacını pütüreyip izalasyon yapıcaz işlerden ve zamandan dolayı en büyük...
  3. S

225 * 70 * 15

Ynt: 225 * 70 * 15 GÜNCEL ARKADAŞLAR.. Yokmu ihitiyacı olan.. Uygun fiyata veririm

4. S

6 bijon tüm araçlar için 15 ebat çelik jant lastik

Ynt: 6 bijon tüm araçlar için 15 ebat çelik jant lastik sadece jantlar ne kadar olur ?
  5. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Selam arkadaşlar.. Bugun biraz mekanik işleri ile uğraştık.. 4 ileri olan vites, artık 5 ileri :P Şarz dinemosu, marş motoru sökülüp temizlikleri yapılıyor.. Tirigier Kayışı değişildi. Enjektörler ve motor üst bakımı yapılıyor.. Boyacı ustam kapılar ve...

6. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım araba mat siyah olucak ama bir kaç kusur çıktı ortaya onlarıda düzelticez artık bu hafta tamamen boya biterse gerisi iğne söküğü gibi gelicek die düşünüyorum bakalım nasıl olucak

7. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Gittim gördüm ve beğendim :P
  8. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım ne biliyim şimdi ustam aradı tamamen bitirmiş gidiyorum bakmaya.. Resimleri yüklerim hemen
  9. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım 2 Gündür pek fazla ilermeledik açıkcası.. buda biraz canımı sıktı.. Araba güzelce astarlanıp pütürlendi bol bol.. Motor içi ve kupa boyandı ama pekde içime sinmedi.. :'( ??? :-X

10. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Bu zamana kadar hiç düşünmedim harcıyacağım parayı.. Ve düşünmekte istemiyorum.. Sonuçta zevklerimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..

11. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Günlük Rapor :P Bugun temizlik işine tamamen devam ettik ve astarlama aşamasına geldik.. Kendi garajımız olmasından dolayı gece geç saatlere kadar çalışıyoruz..
  12. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Teşekkürler :)

13. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Hadi anlaşalım mat siyah olsun :))
  14. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Bugun boş durmadık araç içeride :) kaporta temizliği yapıldı ve macunlamaya başladı ustam.. Aslında pekte iş yokmuş gibi görünsede iş çok.. Renk itibari ile güzel bir çalışma çıkarmaya çalışıyoruz.
  15. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Renk mat siyah o kararlaştırıldı :) Jant olarak buldum sayılır. Sitemizden ama pro kullanmayı düşünmüorum, çokda özenemiyeceğim için yazık olur o jantlara :)

16. S

6 x 139.7 Jant - Goodyear Wrangler 235/75/15

Ynt: 6 x 139.7 Jant - Goodyear Wrangler 235/75/15 ahadan ben bunlara talibim yarın sizinle bir irtibata geçeyim
  17. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Çok teşekkürler :) Daha bir çok değişiklik var araçta onlarda yawaş yawaş çıkıcak ortaya.. Tabi biraz orjinallliği bozduk ama olsun :) Kupanın dış temizliğine başladık bugun bir yandan.. Yarın macunlamaya başlıyor ustam.. Nasipse Pazar boyamış olucaz...
  18. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Bugun şaseyi tamamen sıfırlama ve toplama işlemini bitirdik.. hiç bir sırayı atlamak istemiyoruz.. Tamamen net bir şekilde sıfırlanmış ve tertemiz olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyorum.. Şasedeki rutuşlar ve ince işcilikleri tamamladık ;)...

19. S

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Evet arkadaşlar boş durmadık hafta sonu ve araca devam ettik :) Şase ile ilgili işlemlerimiz bitti ufak ufak şaseyi topluyup kenara doğru bırakıyoruz.. Yarın sabah kupaya başlamış olucaz. Öncelikle pütürü ihmal etmeden hemen işlemlere devam.. Bir kaç...
  20. S

225 * 70 * 15

Ynt: 225 * 70 * 15 Onlar kendi aracıın zaten :) Ama isterseniz araştırabilirim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri