Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araba mat siyah olucak ama bir kaç kusur çıktı ortaya onlarıda düzelticez artık bu hafta tamamen boya biterse gerisi iğne söküğü gibi gelicek die düşünüyorum bakalım nasıl olucak
Bugun biraz mekanik işleri ile uğraştık.. 4 ileri olan vites, artık 5 ileri Şarz dinemosu, marş motoru sökülüp temizlikleri yapılıyor.. Tirigier Kayışı değişildi. Enjektörler ve motor üst bakımı yapılıyor.. Boyacı ustam kapılar ve kaput için bugun astarladı. Birde güneşin altında arabanın resmi
Şöle dyim işi biraz daha inceltiğimiz için iş süremiz uzadı.. Yarın tamamen boya bitmiş olucak ve hemen elektirik işine başlamış olucağız bir yandanda iç taban sacını pütüreyip izalasyon yapıcaz
işlerden ve zamandan dolayı en büyük kazancımız kendi atölyemiz olması.. Merak eden arkadaşlar olursa tüm yaptığım harcalamarı tek tek yazabilirim
güzel gidiyor gercektende...sahsen ben merak ediyorum su ana kadar yapılan masrafları neden derseniz benimde hılux ume yapacagım seyler hemenhemen aynı o yüzden ne dir su ana kadar yapılanların cezası ;D saygılar
ettiğiniz masraflarıda yazarsanız çok iyi olacak gerçekten.işi gücü bıraktık sizi takip ediyoruz.her kareyide zevkle izliyorum.sonuçta müthiş bişey çıkacak galiba ortaya.kolay gelsin.
sagolasın kardesim...bu boyaya ve ustaya verilen sanırım 1400 dür dediğiniz gibiyse cok iyi bence diğer giderlerde makul..
varsa daha sonra ekliyeceginiz masraflar onlarıda bilmek isteriz tesekkürler...