Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Snapback Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,395

Etiketler
Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Merhaba Arkadaşlar :smiley:

Kusura bakmayın işlerden dolayı biraz yoğunluk vardı.. Şimdi arabanın yanından geldim.. arkadaşım boyanın tammanı bitirmiş, iç plastik aksamlar torpido özel bir boya ile boyandı temizlendi..
Elektirikçim geldi listemizi yaptık yarın ve pazar günü biraz elektirik tesisatı ile uğraşıcaz.. Pazartesi günüde yolcuğumuz motorcu olucak :smiley:

31x10,5x15 Lastikler tamam :p Ama halanda jant bulamadım..

57.jpg

58.jpg

selamlar ben bitmiş haldeki resimlerini çok merak ettim ve uzun zamandır bu siteye girerim ilk defa mesaj yazma gereği hissettiren bir araba gördüm elinize sağlık resimleri bekliyorum

Şimdiden güle güle kullanın, çok eğlenceli ve yorucu bir işe girişmişsiniz. Renkler birbirine çok yakışmış. Merakla bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar, Hem işlerim yoğun ondan pek giremiyorum :smiley:

Ama arabadan da geri kalmıyorum..

Yapılan İşlemler :smiley:

Elektirik tesisatı temizlendi, Sıfırlandı..
Ön izalasyon yapıldı.
Ön camlar otomatik ve merkezi kilit sistemi takıldı.
Camların filimleri çekildi.
Bugun motor konuldu.
Şansıman toparlanıyor yarın.. Çarşanba kilitçi camcı ve döşemeci ardından elektirikçi ye geçicek araç..

Resimler :smiley:

59.jpg

60.jpg

61.jpg

63.jpg

64.jpg

valla çok istiyorum ama çok zor gibi görünüyor ama inşallah yetişecek :smiley:

almirsen' Alıntı:
hadi bakalım kolay gelsinnnn eeee fotoların devaaamııııı?

Şenercim gene düştük sanayiye ustaların eline.. Doğal olarak işler yavaşladı, buda hem can sıkıyor hemde zaman kaybına baya bir yol açıyor.

Selamlar,

Kilitçi İrfan ustanın orada tanışmıştık, umarım hatırlarsın, sarı DEFENDER ımı getirmiştim. Söylediğin gibi merak ettim ve başığını buldum. Gerçekten nereden nereye olmuş. Kolay gelsin.

Arkadaşlar aracı bugün canlı olarak gördüm, kilitçideydi, gerçekten İzmitte bu aracı nasıl toplamış inanamadım. Malesef İzmitin sanayisinde bir iş yaptırmak ölüm, arkadaşımızın da işleri sanırım bu yüzden uzadı ve sizinle fotoğraf paylaşamıyor.

Bugün gördüğüm kadarıyla kilitleri yaptırıyordu, sanırım ondan sonra da elektrikçiye gidecek, gene bir süre çalışmalar devam edecek.

Saygılar herkese.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Geri