Arama sonuçlarınız

1. M

MotoPlus 2009

Ynt: MotoPlus 2009 :) Bu sene fuar erken açıldı ama sanırım oldukça eğlenceli geçicek. Motocross free style gösteriler, çekilişler ,eğitimler..... Haftasonu umarım havanın gazabına uğramayız :)

2. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese iyi günleerrr ;) Faaliyet yokmu yakın zamanda ?
  3. M

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Meriç Tezer Doğum Tarihi ve Yeri: 1981 - Ankara Memleket: Semt: Moda Meslek: Antrenör - Öğrenci Araç: Hyosung RX125 İlgi alanları : Doğa sporları, scuba, fitness, yüzme, motorsikletler, bilgisayar ve konsol oyunları, çizgiroman, action figür...

4. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) gezenbilir grubu olarak düzenlediğiniz faaliyetleriniz yokmu? varsa hangi başlık altından takip edebilirim? Çok özür dileyerek mesajımı yeniden düzenliyorum. Koskoca "etkinlikler" bölümünü görmemişim....
  5. M

Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009)

Ynt: Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009) Gerçekten çok üzücü ... Allah rahmet eylesin

6. M

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkür ederim hoşbulduk.

7. M

En İyi Adventure Tourer Hangisi?

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? Adventure Tourer kategorisine girmesede Dino'nun at sahibine göre kişner lafına son derece katılıyorum ve kısa bir süre önce eşimin Apriliabikers.net sitesine yazdığı KTM vs Capo karşılaştırmasını sizlerle paylaşmak istiyorum :) Aslında her motorsiklet...
  8. M

MotoPlus 2009

Konuyla ilgili bir başlık bulamadım. Eminim herkesin haberi vardır ama ben yinede söyliyeyim :D 2009 motorsiklet fuarı sonunda geldi çattı ;) Bu sene fuarda çeşitli eğitimlerede yer verilecek. Fuara katılacak markalar ve eğitim programları için ayrıntılı bilgi ; http://www.motoshow09.com/
  9. M

Dövme ?

Ynt: Dövme ? Madem dövme yaptırmak günahmıdır, dövme nedir gibi konulara değinilmiş bende ufak bir katkıda bulunayim... ;) Yazı sanırım Dragon Tattoo'nun kendi forumunda yayınladığı bir araştırma yazıydı. Kaynağını tam olarak bilemediğim bir alıntıdır. ANADOLU'DA DÖVME KÜLTÜRÜ...

10. M

Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :)

Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :)

11. M

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır Yazıyı okurken gerçekten çok büyük bir keyif aldım. Hatta az önce hava şartları nedeniyle uzun zamandır ilgilenmediğim motorumu yıkayıp geldim :) Motorsiklet kullanmak müthiş bir duygu bu bir gerçek... Ne mutlu bana ki motorsiklet tutkunu...
  12. M

Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :)

Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :) Benim merak ettiğim başka bir konu var... O fotoğraf nasıl ve hangi pozisyonda çekildi ?? ;D

13. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 2006 model Hyosung RX125 kullanıyorum. İlk motorum olmasına rağmen illaki cross kullanıcam diye tutturduğum için bu motoru seçtim. Çünkü herzaman motocross'a karşı büyük bir ilgim olmuştur.Henüz yeterli tecrübeye sahip olmadığımı düşündüğüm için şimdilik motoru sadece...
  14. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba :) Ben Meriç. Marmara üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksek okulu son sınıf öğrencisiyim. Siteye tamamen bir tesadüf eseri rastlamış olmama rağmen içerdiği konular nedeniyle beni hemen içine çekti ;D Gördüğüm kadarıyla burada çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri