Arama sonuçlarınız

1. B

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama Yardımların için teşekkür ederim. Tavsiyelerini dikate alacağım. Gitmişken bölgede görülebilecek bütün yaylaları görmek istiyorum. Ama zaman kısıtlı olunca ister istemez eleme yapmak zorunda kalıyor insan. Kısıtlı sürede en güzellerini görmeliyim diye düşünüyorum...

2. B

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama 20-30 ytl gayet uygun bir rakam. ben daha yüksek olur diye düşünmüştüm. malum pek rekabet yoktur oralarda. mert bey o zaman size şunu sorayım. 8-9 günlük bir sürede ben ordudan girip rizeden çıkabilir miyim?
  3. B

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama bildiğim kadarıyla bahsettiğininz yaylaların tamamı rizede. Rizeye geçebilir miyim bilmiyorum. Rizeye uğrarsam buralara da uğramaya çalışacğım.

4. B

Doğu Karadeniz Gezisi Yapmak istiyorum

Ynt: Doğu Karadeniz Gezisi Yapmak istiyorum Teşekkür ederim. En azından bir yol gösteren buldum.
  5. B

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Erciyes Ünv. İ.İ.B.F. İşletme 2000

6. B

Doğu Karadeniz Gezisi Yapmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Kayseride ikamet ediyorum. 2009 Temmuzda özel arabamla(palio) Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon güzargahını kapsayan bir gezi planlıyorum. Ama bölgeyi hiç bilmediğimden, bu şehirlerde görmem gereken yerler nereler bilmiyorum. Gel-git yapmadan ve güzel yerlerin hiçbirini atlamadan...

7. B

Fotoğraflarla Samsun

Ynt: Fotoğraflarla Samsun merhaba samsun sevdalıları. aranıza yeni katıldım. size bir kaç sorum olacak. 1. samsunun güzel yerleri nereler? 2. güzel yerlerini gezmeye 2 gün yeterli mi? 3. Samsunda konaklama fiyatları ne düzeyde? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  8. B

Ayder Yaylası Konaklama

Ynt: Ayder Yaylası Konaklama merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. onümüzdeki sene samson-ordu-giresun-trabzon güzargahında 1 haaftalık bir gezi planlıyorum. sizlere birkaç sorum olacak. 1- bu güzargahta fazla kilometre yapmadan görülmesi gereken yerleri görebileceğim bir güzergah...
  9. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu MERHABA ADIM MENDERES.SİTENİZİ GOOGLE DA KARADENİZİ ARAŞTIRIRKEN BULDUM. KARADENİZ HAKKINDA BİLG EDİNEBİLMEK İÇİN (MECBUREN) ARANIZA KATILDIM.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri