Arama sonuçlarınız

1. bahadiremin

Gizli Kalmış Kanyon

Ynt: Gizli Kalmış Kanyon Değerli Arkadaşım Belirttiğiniz yerin Google Earth dan araştırmasını yapmam rağmen göremedim. GPS koordinatlarınıda verirseniz inceleyip , ekip kurup gelmeyi isterim. Dedğiniz gibi 100 metrelik şelalelerin olduğu konusunda da daha ayrıntılı bilgi rica ediyorum. KElekçi...

2. bahadiremin

Harmanköy Kanyonu (4-5 Nisan 2009)

Değerli arkadaşlar 4-5 Nisan 2009 günü Harmanköy Kanyonuna Faaliyet düzenleniyor. Katılmak isteyen arkadaşlar ayrıntılı bilgiyi bahadiremin@hotmail.com , bahadir@kanyoning.com adreslerinden ya da 0534 202 03 52 numaralı telefondan bana ulaşabilirler. Faaliyeti Detayları ise şöyle. 4 Nisan...
  3. bahadiremin

Kanyon Sporu, Doğa Sporlarının Neresinde?

Kanyon geçişi çok keyiflidir. Ama tek doğa sporu kanyoning değildir. Sizin en çok keyif aldığınız doğa sporu hangisidir

4. bahadiremin

Kanyon Geçiş Videoları

Ynt: Kanyon Geçiş Videoları 2003 ve 2004 yılında arkadaşlarım 2 kez deneyip yağmur yüzünden döndüler. 2005 de giren arkadaşlarım kayboldular. Tam ortada sudan ayrılıp dağ yolunu takip etmek kalmışlar. Nedense? 2006 ve 2007 2 kez biz geçtik. 2008 de horma kanyonuna giriş için Pınarbaşı...
  5. bahadiremin

Kanyon Geçiş Videoları

Ynt: Kanyon Geçiş Videoları Ben Valla Kanyonunu iki kez geçtim. Bu yıl üçüncüsü olacak sanırım. Heryıl ayrı bir güzellik sunuyor. Eminim daha önce ki iki faaliyetten çok farklı olacak bu yıl. Her seferinde coğrafyası değişiyor çünkü. Yaza görüşmek dileğiyle.

6. bahadiremin

ALDOSK Sapadere Kanyonu

Ynt: ALDOSK Sapadere Kanyonu Sapadere uydu görüntüsü

7. bahadiremin

ALDOSK Sapadere Kanyonu

Ynt: ALDOSK Sapadere Kanyonu Alanya ile Sapadere köyü arası Uydu görüntüsü. Kırmızı çizgi ile gösterilen kanyonun bulunduğu yer
  8. bahadiremin

İşadamları Kanyonda Kayboldu

Ynt: İşadamları Kanyonda Kayboldu Horma
  9. bahadiremin

10. bahadiremin

11. bahadiremin

12. bahadiremin

13. bahadiremin

Ynt: İşadamları Kanyonda Kayboldu SİSTEME RESİM YERLEŞTİRMEK İNANILMAZ ZOR. BİR RESMİ YÜKLEMEK İÇİN 4-5 KERE UĞRAŞTIM. YÜKLENEN BAZI RESİMLERE BAKIYORUM İNANILMAZ BÜYÜK . AMA BENİM YÜKLEMEK İSTEDİĞİM RESİMLERİ TEK TEK KÜÇÜLTMEM GEREKİYOR. YÜKLEME EBATLARINI BİRAZ BÜYÜLMENİZİ TAVSİYE EDECEĞİM...
  14. bahadiremin

Ynt: İşadamları Kanyonda Kayboldu Cennet bahçesi
  15. bahadiremin

Ynt: İşadamları Kanyonda Kayboldu En kısa ip inişi

16. bahadiremin

Ynt: İşadamları Kanyonda Kayboldu Horma Kanyonu Kanallarından Birisi
  17. bahadiremin

Ynt: İşadamları Kanyonda Kayboldu Dağcılıkla kanyon sporcuları her zaman birbirine karıştırılıyor. Birbiri ile uzaktan yakından alakası olmayan  sporlar. Yani her topla oynanan oyun futbol olmadığı gibi bir futolcunun ne basketbol nede voleybol ve hatta hatta hendbol oynaması beklenemez. Oynar...
  18. bahadiremin

Harmanköy - Bilecik Kanyonu

Ynt: Harmanköy - Bilecik Kanyonu Tebrikler arkadaşlar. Benim de 2008 yazında geçtiğim çok keyifli ve heyecan verici bir kanyon du burası. esasen 2009 faaliyet takvimime aldığım ama kamplı faaliyet yapmayı düşündüğüm bir yer. 2009 içinde burya en 3 veya 4 kez gelip kanyoning'e yeni başlayan...

19. bahadiremin

Dia Gösterisi ve Söyleşi

Mağara duayyenlerinden sn. Metin Albukrek'in dia gösterisi ve sayleşisine herkes davetlidir
  20. bahadiremin

Mağara ve Çevre Magandalığı

İlgili yazı ve resimler linktedir http://www.aspeg-tr.org/default.asp

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons