Arama sonuçlarınız

1. ayhanayhan

Kan Gruplarına Göre Kişilik Analizi

Ynt: Kan Gruplarına Göre Kişilik Analizi b pozitif ama küliyen yalan bu gurup beni hiç mi hiç anlatmıyorrr...........

2. ayhanayhan

Satılık Jant ve Lastikler

Ynt: Satılık Jant ve Lastikler 30 yada 31 16 jant ölçülerde mt tarzı olarak en hesaplı verebileceğiniz lastik nedir 4 adet yazarsanız sevinirim.
  3. ayhanayhan

K2 Yetki Belgesi Eşya Taşımayanlar İçin Şart mı?

Ynt: K2 Yetki Belgesi Eşya Taşımayanlar İçin Şart mı? bu adamlara demek lazım avrupada da geçerli olucakmı bu belge tövbe tövbee safi para tuzağı.....

4. ayhanayhan

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ama arkadaşım tekrar belirteyim çok ama çok güzel on numara oldu yakışacak sana bu araç güle güle kullan MAŞALLAH......
  5. ayhanayhan

ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı

Ynt: ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı aynen bende merak ettim 20 litre yaksa çarpı 2 . 40 tl gaz 100 km de daha ne ve nasıl olacak bende anlamadım olaki 25 litre yaktı buda buda km de 500 kr der yani daha ne olsun ha derse birisi km de 250...

6. ayhanayhan

CHEROKEE XJ PIONEER MODELİ

Ynt: CHEROKEE XJ PIONEER MODELİ http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/history/1986.htm

7. ayhanayhan

CHEROKEE XJ PIONEER MODELİ

Ynt: CHEROKEE XJ PIONEER MODELİ 1.986 Modeller Cherokee, Base, 2-Kapılı Cherokee, Base, 4-Kapılı Çeroki Pioneer Cherokee Şefi Cherokee Laredo Wagoneer Sınırlı Wagoneer Motorlar Standart: -- 2,5 litre AMC, On-line 4-silindir Güç sistemi - merkezi enjeksiyon Güç - 115 hp 5.000 rpm An -...
  8. ayhanayhan

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... command trak iyimi kötümü onu bende pek bilmiyorum he amacını bilmiyor değil kıyaslama açısından selec mi command mı onu bilemem
  9. ayhanayhan

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... peki dualmatiki uygulayabilirmiyim aracıma olaki uyguladım maliyeti ne olur ...ve sonuç olarak aracım ön şaft ve difransiyeli az yorulması yanında birde haliyle yakıt tasarrufu sağlanmazmı.

10. ayhanayhan

Jeep XJ Şaft İçin Bilgi ve Yardım

Ynt: Jeep XJ Şaft İçin Bilgi ve Yardım diyecek bişey yok tamı tamına açıklanmışınız herşey net vede açık bir şekilde çıktı ortaya sağolun ama yeni bir sorun çıktı benim aracıma .hubs .. takılabiliyormu acaba bir çok araçta görmeme rağmen benim jeep imden...

11. ayhanayhan

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... bu arada ilkakdeniz ..ibrahimin verdiği bilgiler ve barışın yazdıkları örtüşüyor bu sağlaması demek işin ama bunu ben neden bilmiyormuşum eksikliğim çıktı ortaya ;)
  12. ayhanayhan

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... ssbman ..barış arkadaşım sizede ayrıca teşekkür edeyim çoğu konuda aktif olup yardım cı oluyorsun en azından bana ne deyip geçmiyorsun bu dikkatimi çekti ...he bu hayat paylaştıkça güzelleşiyor o başka sağollasın.

13. ayhanayhan

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... ah be arkadaşım gene işi yakıta getirip beni can evimden vurdun ya ne diyeyimm ama msn den konuya açıkllık getirdiğin için ayrıca teşekkür ederim .... ;)
  14. ayhanayhan

jeep xj şaft bigi....

Ynt: jeep xj şaft bigi.... ama ön şaft ve defransiyel dönüyor en azından şaftın döndüğünü görüyorum ..burada bir terslik yokmu aracın sadece arka çekerlerin gücüyle ön tekerlerin dönmesi gerekmiyormu sonuçta 2 çekerde yol alınıyor ..şaftın dönmesi sanki aracı 5.2...
  15. ayhanayhan

Jeep XJ Şaft İçin Bilgi ve Yardım

arkadaşlar bu gün fark ettim doğrusu suziki vitara sı olan (mesut) arkadaşım fark etti benim kullandığım aracım jeep xj tabir edilen klasik 4000 cc araç araç sürekli 2 çeker isteğe bağlı bildiğimiz gibi içeriden 4 çeker seçeneklerine alıyoruz ..soruda burada...

16. ayhanayhan

jeep xj şaft bigi....

arkadaşlar bu gün fark ettim doğrusu suziki vitara sı olan (mesut) arkadaşım fark etti benim kullandığım aracım jeep xj tabir edilen klasik 4000 cc araç araç sürekli 2 çeker isteğe bağlı bildiğimiz gibi içeriden 4 çeker seçeneklerine alıyoruz ..soruda burada...
  17. ayhanayhan

Kilis Yedek Parça Merkezi

Ynt: Kilis Yedek Parça Merkezi halil bey 89 model jeep xj 4000 cc için benzin enjektörü bulabilirmiyiz bir tane lazım olucak ama bilgi ve fiyat yazarsanız memnun olurum
  18. ayhanayhan

V8 ZJ Yakıtında Gerçek Değerler Nedir?

Ynt: V8 ZJ Yakıtında Gerçek Değerler Nedir? ben de burada olsun yada başka bir yerde yazılan yakıt değerleri ni olsun hiç birini anlamıyorum ne yaparsak yapalım 500 krş altına inemiyorum he kurcalayınca bunun çok çok üstüne rahat çıkabiliyorum ve ben bu aracı...

19. ayhanayhan

Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010) çok güzel bir gezi ve aktivite olmuş yapıp resimliyenlerin ellerine sağlık.
  20. ayhanayhan

Silverstone Extreme 117 Mt lastik

Ynt: Silverstone Extreme 117 Mt lastik lastikler gayet güzel fren mesafesi hele ıslak zeminde mükemmel çamur daki performansını hiç söylemiyorum ..tek ama tek kötü yanı..mt içn bu kötü mü olur bilmem asfaltaki sesi he oda olacak sanırım üzerinde iki ton yük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri