Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: FRONTERA VE 33 LASTİK OLUYORMUŞ
Ne yaptım 31 lastik aldım 8 ay kullandım küçük gözüktü 33 aldım ama önce zaten jantlar ofsetli olmadığı için opellerde 5 santim flanj yaptırmıştım daha heybetli dursun diye önden torksiyonlu olduğu için bu...
Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım
hiç bir düşme olmadı hatta lastiklerim gelinceye kadar 3 gün sıtandart lastiklerimi kullandım ve aracımı gitmediği bariz gözüküyordu çap küçük olduğu için .yakıt bir sefer depo doldurdum ölçtüm bitince yarı depo doldurdum...
245 75 16 DAN SONRA Kİ ÇOK DAYANMADI 33 GEREKLİ GELDİ ŞİMDİ OLDU . VİTES KAYBI VARMI YOK HIZ DÜŞTÜMÜ YOK ARAZİDEMİ ÇOK DİK RAMPA AMA ÇOK DİK SE BİRAZ BAYILIYOR OKADAR ;)
Ynt: ŞNORKEL...YAPTIM OLDU YADA OLDU
iyi dilekleriniz ve ve yakışmışlığını beğenmeniz için teşekkür ederim ben bu araçta yada başkasında olmaz diye bir şey olacağını sanmıyorum sadece zaman alır yapmak birde sabır . bu arada benim ilham kaynağımdan...
Ynt: Uygun fiyatlı Cooper STT,Kumho,Federal MT almak isteyenler için bir öneri
4 adet 285 75 16 mt de bana lazım markadan ziyade fiyat önemli unsurdur cevap gelirse memnun olurum
Ynt: 245x75x16 yada 235x80x16 lastik arıyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73322.msg909823#msg909823 iyi günler nisanın 26 da almış olduğum lastiklerim var marşhall kl 71 1300 tl ye aldım ölçü olarak 245 75 16 düşünürseniz bir bakın fiyat...