ayhanayhan
ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
245 75 16 DAN SONRA Kİ ÇOK DAYANMADI 33 GEREKLİ GELDİ ŞİMDİ OLDU . VİTES KAYBI VARMI YOK HIZ DÜŞTÜMÜ YOK ARAZİDEMİ ÇOK DİK RAMPA AMA ÇOK DİK SE BİRAZ BAYILIYOR OKADAR 

285 75 16 benim kullandığım ölçüdamast' Alıntı:merhaba
33 lik lastik ebatı nedir sizde. Ben 33X9.5X 16 kullamıyorum
Ne yaptım 31 lastik aldım 8 ay kullandım küçük gözüktü 33 aldım ama önce zaten jantlar ofsetli olmadığı için opellerde 5 santim flanj yaptırmıştım daha heybetli dursun diye önden torksiyonlu olduğu için bu araçlar sona kadar kaldırdım arkayada 6 cm lik get yaptırdım fırsat bulamıyorum ilk fırsatta şase ile kupa arasına 3 . 4 santimlik get uygulaması yapıp aracın biraz daha devası gözükmesi hemde beni tatmin etmesi bu işi yapıcam sonrası tefarruatict3055' Alıntı:Merhaba;
Aracınıza 33 takmak için neler yaptığınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Nasıl yükseltiniz mesela,
sağ sol dönüşlerdeki sürtmeyi önlemek için flans kullandınız mı?
Aracınızın şuanki yakıt durumu nedir?
Teşekkürler şimdiden...
teşekkür ederim beğenmenize sağolunAssasin' Alıntı:Yakışıklı olmuş.![]()
ayhanayhan' Alıntı:Ne yaptım 31 lastik aldım 8 ay kullandım küçük gözüktü 33 aldım ama önce zaten jantlar ofsetli olmadığı için opellerde 5 santim flanj yaptırmıştım daha heybetli dursun diye önden torksiyonlu olduğu için bu araçlar sona kadar kaldırdım arkayada 6 cm lik get yaptırdım fırsat bulamıyorum ilk fırsatta şase ile kupa arasına 3 . 4 santimlik get uygulaması yapıp aracın biraz daha devası gözükmesi hemde beni tatmin etmesi bu işi yapıcam sonrası tefarruat
Selamayhanayhan' Alıntı:Ne yaptım 31 lastik aldım 8 ay kullandım küçük gözüktü 33 aldım ama önce zaten jantlar ofsetli olmadığı için opellerde 5 santim flanj yaptırmıştım daha heybetli dursun diye önden torksiyonlu olduğu için bu araçlar sona kadar kaldırdım arkayada 6 cm lik get yaptırdım fırsat bulamıyorum ilk fırsatta şase ile kupa arasına 3 . 4 santimlik get uygulaması yapıp aracın biraz daha devası gözükmesi hemde beni tatmin etmesi bu işi yapıcam sonrası tefarruat
ayhanayhan' Alıntı:![]()
[/quoten cubukları en sonda kullanıyorsun
Maşallah süper resimler Frontıyı ne zamandır torsiyorları en sonda kullanıyorsun ,sanki benim torsiyonlar biraz düştü gibi![]()