Arama sonuçlarınız

1. ayhanayhan

lastik yanaklarını büyütmek

Ynt: lastik yanaklarını büyütmek çokta dinamik bir eksi değişim olacağını sanmam neden kullandığımız araçlar zaten suv yada arazi aracı yaptığımız hız belli . eski kullandığım jeep le 1oo km hızı kolay kolay pek geçmemişimdir . şimdiki kullandığım opel...

2. ayhanayhan

Sakarya-Karapürçek-Kirpiyan-Akyazı rotası...

Ynt: Sakarya-Karapürçek-Kirpiyan-Akyazı rotası... fotolar güzel leşiyor hoş bir gezi hikayesi çıkacak sanırım burdan ;)
  3. ayhanayhan

14.15 mayıs türkiye offroad şampiyonası 3. ayağı inegöl

Ynt: 14.15 mayıs türkiye offroad şampiyonası 3. ayağı inegöl Ayrıca kupa ve aracın performansı için tebrikler ekrem bey

4. ayhanayhan

Ynt: 14.15 mayıs türkiye offroad şampiyonası 3. ayağı inegöl
  5. ayhanayhan

6. ayhanayhan

7. ayhanayhan

8. ayhanayhan

9. ayhanayhan

Ynt: 14.15 mayıs türkiye offroad şampiyonası 3. ayağı inegöl Etkinlik güzeldi inegöl altından kalktı böyle bir işin devamı olması dileğiyle bir kaç fotoda bende var.

10. ayhanayhan

3 Nisan Kemerburgaz Mitsubishi L200

Ynt: 3 Nisan Kemerburgaz Mitsubishi L200 .

11. ayhanayhan

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

allah utandırmasın nazar değmesin . bu bu dediler ama bir şey de ben desem tavan bagajının yanından ince ve fazla büyük olmayan bir branda yapılsa gölgelik ki siz çok gezip duran insanlarsınız abest mi olur acaba.
  12. ayhanayhan

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

yaz günü çamur ve batacak yer arıyacak heralde başka ne kalsınki:)

13. ayhanayhan

bide uzun şase yapalım dedik.

Ynt: bide uzun şase yapalım dedik. çok güzel olmuş araçlarda fotolarda harika.
  14. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım sağolun teşekkür ederim hepimize kazasız dert siz günlerde kullanmak nasip olsun
  15. ayhanayhan

Aldım Sonunda :)

Ynt: Aldım Sonunda :) sağolun . lastikler 245. 75. 16 ölçüsünde marşhall kl 71 mt ..fiyat 1200 tl

16. ayhanayhan

Ynt: Aldım Sonunda :) sağolun teşekkür ederim
  17. ayhanayhan

Ynt: Aldım Sonunda :) murat bey teşekkür ederim sağolun bu arada yükseltme ye başlamadan sizin bilgilerinizi çaldım ayrıca sağolun tekrar ;)
  18. ayhanayhan

Ynt: Aldım Sonunda :) opel mi ısuzumu? ben ruhsata bir bakayım.. işin şakası bir yana btamak birazda işime geldi bu aracı almadan hep hareret sorunlarından şikayet duyuyordum fan geç açar termostat şöyle yapar böle yapar vs diye banamısın demiyo hem yapıyor...

19. ayhanayhan

Ynt: Aldım Sonunda :) valla bende günün erken saatleri daha akşama çok var kalırsada buluruz bir çare diye vurdum kuma . birazda pilotaj hatası oldu ondan kaldım battığım yerde biraz fazla oynadım hata benimdi .ama öle böyle çıktı kimseye güldürmeden ;)
  20. ayhanayhan

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım teşekkür ederim sağolun iyi dilekleriniz için lastikler hakikaten güzel çıktı daha önce silverstone kullanmıştım başka aracımda bu marşhall oldu bu sefer en güzel yanı alfalt da az ses çıkarması .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri