Arama sonuçlarınız

1. K

Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş)

Ynt: Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş) çok gezmenin eğer kötü bir yanı varsa bu yeni gördüğün etkileyici şehirlerin bile hakkettiği etkiyi yaratamaması...çünkü birkaç ortaçağı yaşatan kenti gezdikten sonra diğerlerinin sıradışılığı kayboluyor ve maalesef sıradanlaşmaya...

2. K

Ynt: Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş) işte ben de bu yüzden turizmi seçtim... para kazanmak için gezmek zorunda olduğun, gezdikçe de daha fazla kazandığın bir iş...hoş bir büyüğümüz görevli cennete bile gitmeyeceksin derdi ama kendi kendime görev icat etmede üstüme yok...
  3. K

İlk Yurtdışı Gezim: Prag

Ynt: İlk Yurtdışı Gezim: Prag adamların ateistliğinin prag ile ne alakası var anlayamadım...insanlar ateist olunca şehir kötü dindar olunca şehir güzel mi oluyor... :D :D para bozdurma kısmına gelince bu prag'a ait bir durum değil...dünyanın nerdeyse hepsinde aynı...afişe edilen fiyatın yüksek...

4. K

ZÜRİH...İSVİÇRE...

Ynt: ZÜRİH...İSVİÇRE... ingilizlerin kıskandığı tek milletmiş ingilizler dünyada cenneti yaşıyorlar diyerek...herşeyi bedava yaparsak bana göre de cennet gibi biryer.... çok düzenli bir şehir, haftasonu cumartesi sabahı gelip pazar akşamı dönmek için ideal...oteller güzel...fiyatlar avrupa...
  5. K

ZÜRİH...İSVİÇRE...

Ynt: ZÜRİH...İSVİÇRE... ülke pahalı yaklaşımına parası çok değerli diye cevap verebilirim... 3-5 yıl önce frank 1 lira civarıyken bugünün yarısıydı buradaki değerler...fakat bizde döviz arttığından dünyada da frankın değeri her krizde arttığından iki kat daha değerlendi ve ülke o yüzden...

6. K

ZÜRİH...İSVİÇRE...

şehri tanımlamak için kütüphane gibi sessiz bir yer derdim...halbuki kalabalık, canlı hatta cıvıl cıvıl bir şehir...ama yine de çok sessiz...ciddi anlamda turist vardı ama onlarda herhalde şehrin sessizliğine kapıldı ve fazla ses çıkaramadı...geceleri bile çok sessizdi....her yer tıka basa...

7. K

İSKOÇYA...VİSKİ TURU...

iskoçya'ya viski turu yapacağım...daha önce bu tarz deneyimi olanların izlenimlerini merak ediyorum...
  8. K

Ynt: Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş) ben turizmle ilgileniyorum...seyahat acentam var...bilirsiniz türkiye'deki seyahat acentalığı daha çok katalog acentalığı şeklinde..seyahat danışmanlığı kavramı yok denecek kadar az....iyi olarak bilinen bir kaç tanesi de aslında...
  9. K

Ynt: Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş) gezmek isteyince insan tüm sorunları bir şekilde aşabiliyor...ufacık çocuğunuzun 5 ülke görmesi bunun en büyük işareti... mil ile uçtuğunuzu yazmışsınız...THY'nin % 25 indirim kampanyasını değerlendirin...3 kişi yerine 4 kişi...

10. K

Ynt: Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş) yazıyı sonuna kadar okudum...ellerinize sağlık... yazılar fotoğraflardan daha güzel olduğundan çoğu fotoğrafı pas geçtim... :P bir iki paylaşım da ben ekleyeyim...marakesh'teki minareden daha yüksek yapı inşaasına izin...

11. K

Ynt: Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş) merhabalar...sonuna kadar okuyup birşeyler karalayacaktım ama burada bir gireyim dedim...gezmek ayrı bir deryadır...tadını alan bir daha bırakamaz...gezme fikri kafaya girdiği andan itibaren o tat vücutta gezinmeye başlar...ve hiç...
  12. K

Fas

Ynt: Fas fransızca bilmeyen yok gibiydi...ingilizce bilen şansımıza çıktı ama çoğu yerde bilmiyorlar ama sonuçta turistik yer gezecekseniz dil sorununu bir şekilde çözersiniz...casablanca'da fransızca ağırlıklı iken marakesh'de ingilizce de oldukça yaygın...

13. K

Fas

Ynt: Fas 7 günlük bir seyahat bana göre casablanka ve marakesh için çok uzun...görülecek o kadar şey var mı emin değilim...ikisinde de bir gece 2 gün fazlasıyla yeter gibi...gerisi hem gereksiz hem de sıkıcı olabilir...diğer yerleri gezmediğim için ne desem yanlış olur... fiyatlara gelince...
  14. K

KYOTO...

Ynt: KYOTO... şurayı muhakkak gör dediğiniz yer olursa lütfen yazın...bazen zaman nedeniyle elemek zorunda kalıyorum bazı yerleri çok güzelleri pas geçmeyelim...çok meşhur olan ana meydandaki yerden mesela hiç etkilenmemiştim geçen sefer...bu sefer direkt es geçeceğim...
  15. K

KYOTO...

yılbaşında shangai yerine kyoto'ya gitmeye karar verdik...geçen sene en boktan günlerimde yaptığım japonya gezisinin tadı damağımda kalmıştı...bir fırsatını bulup gitmek istiyordum...ama japonya'ya 2 günlüğüne gitmek için fırsat bulmak da o kadar kolay olmayacaktı...derken yılbaşı imdada...

16. K

Fas

Ynt: Fas öyle büyük hayallerle gitmeyin...cami, corniche, eski-yeni şehir bir de gece hayatı...casa bu kadar... marakesh meydanı ve sokakları gezin yeter...cami, saray, bahçe filan bana hikaye geldi...saray dediği yerde ne varsa louvre'a gitmiş...keşke saray da gitseymiş de 1-2 saat daha...
  17. K

Fas

Ynt: Fas cuma akşamı girdiğimiz hiçbir yere para ödemedik ama hiçbirinde de fazla kalamadık...ilk gittiğimiz salsa bar hariç...orası inanılmazdı....lakin boşta kız bulamadık dayak yemeden uzaklaştığımıza sevindik... cumartesi akşamı geceye salsa bardan başlayalım dedik düğün varmış meğerse...
  18. K

Fas

Ynt: Fas bu hafta fas'a gittim...casablanca ve marakesh'i gezdim...gece hayatı oldukça güzel...insanlar türkleri çok seviyor...buradaki sevginin tayyip ile bir alakası da yok üstelik...camiye girerken türküm derseniz sıcak karşılanıyorsunuz...alışveriş yaparken de çok yukarıdan başlamıyorlar...

19. K

Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri

Ynt: Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri sevgililer gününde THY yine yaptı yapacağını ve bize cape town yolları bir kez daha gözüktü...hangi sevgilimi götüreceğime karar vermedim henüz... :P :P ikinci kişi için 1 € artı vergileri ödüyoruz...galiba 650 lira civarı vergiler...geçen sefer bir...
  20. K

Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011)

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) demek 2 lira civarı bugün itibariyle...ben yanlış hesaplamışım o zaman... 4 bira için 200 dolar mı...fıçının kendisini mi içtin... :P :P sigaraya zam yapın diye bizim maliye bakanı geçenlerde akıl veriyordu...kendisine çok gelmiş olmalı...yurtdışı ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri