KYOTO...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keyif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,638

keyif

Kamp I
yılbaşında shangai yerine kyoto'ya gitmeye karar verdik...geçen sene en boktan günlerimde yaptığım japonya gezisinin tadı damağımda kalmıştı...bir fırsatını bulup gitmek istiyordum...ama japonya'ya 2 günlüğüne gitmek için fırsat bulmak da o kadar kolay olmayacaktı...derken yılbaşı imdada yetişti...31'inde orada olup 31 gecesi ile 1 gecesi kalıp 2'sinde döneceğiz...2,5 gün osaka ve kyoto...ryokan'da kalmak ağza bir parmak bal çalmak gibi...çocukluğunuza dönüyorsunuz...yer yatağı günlerinize...o tapınaklarından bazıları var ki eğer ağlayamıyorsanız ne acı...kutsal denilen bir yer varsa eğer şu dünyada kesinlikle oradaki bazı tapınaklardı...

thy biraz geç iniyor keşke tokyo uöağına yakın saatte kalksa da akşama doğru inmese diyoruz ama dönüş uçağı da gece 23:55'de...tokyo'nun dönüşü kötü...gidecek olanlara tavsiyem tokyo gidip osaka dönmeleri...mümkünse bir müddet de dönmemeleri... :p :p

gidene kadar bazı bilgileri toplayıp yazacağım...giderken de çıktısını alırım... :p :p

geçen seneki yazıları yazdığım japon forumu kapanmış bizim bütün yazılar boşa gitmiş...

Etiketler
Ynt: KYOTO...

şurayı muhakkak gör dediğiniz yer olursa lütfen yazın...bazen zaman nedeniyle elemek zorunda kalıyorum bazı yerleri çok güzelleri pas geçmeyelim...çok meşhur olan ana meydandaki yerden mesela hiç etkilenmemiştim geçen sefer...bu sefer direkt es geçeceğim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.