Arama sonuçlarınız

1. K

GÜNEYDOĞU ASYA VİZELERİ

Ynt: GÜNEYDOĞU ASYA VİZELERİ

2. K

GÜNEYDOĞU ASYA VİZELERİ

1 gündür araştırıyorum öğrendiğim kilit noktaları paylaşayım dedim...
  3. K

Kuzey Kore?

Ynt: Kuzey Kore? yabancı genç gezginlerin çoğu otobüsle seyahat edip otele fazla para bayılmıyorlar...hoş kaldıkları yerler de aslında pahalı değil ama uykuyu otobüste hallediyorlar banyoyu nasıl hallediyorlar onu bilmiyorum ama...yağmur iyi yağarken belki şampuanlanıyorlardır doğada bir...

4. K

Kuzey Kore?

Ynt: Kuzey Kore? Uploaded with ImageShack.us bakalım becerebilecek miyiz...uçak kullanmayı düşünmüyorum mecbur kalmadıkça...tanışa tanışa konuşa konuşa otobüsle gitmek istiyorum...bazen otostop çekmeyi de deneyeceğim...25 güne sığarsa ne ala yok sığmazsa ya aralarından eleme yapmak zorunda...
  5. K

Kuzey Kore?

Ynt: Kuzey Kore? demem o ki kameraya filan alsaydım o yıldız kaymasını gerçekten sükse yaratabilirdi...

6. K

Kuzey Kore?

Ynt: Kuzey Kore? fotograf çekmeyi sevmem...en güxellerini beynime kazırım... diğer taraftan gece johannesburg'dan cape town'a araba kullanırken bir yıldız kaydı....abartmadan söyleyeyim en az 30 saniye sürdü...tutacak dilek kalmadı yıldız kayarken o derece uzun sürdü... :D :D

7. K

Tayland

Ynt: Tayland bir müddet sonra görmediğim bir ülke kalmayacak sloganını benimseyeceğim...taa ki mıh gibi çakacak birşey olana kadar...sonu belli olan hayattan belirsizliğin ciddi boyutta fazlalaştığı bir hayata geçmek en basitinden insana yaşadığı hissini veriyor ve bu hisse bayılıyorum...bu...
  8. K

Tayland

Ynt: Tayland into the wild filmini seyrettiğimde o günün geleceğini biliyordum...belki bu gidişte de değil ama 1 ya da 2 sonrakinde kesinlikle bilinmeze yelken açacağım...aslında sonu phi phi'de bitecek...belki sonra yük gemileriyle seyahat etmeyi bile düşünürüm ciddi ciddi...dünyada görülecek...
  9. K

Tayland

Ynt: Tayland sabırlı değilimdir çoğu konuda...sıcağı sıcağına yaptım yaptım yoksa sallamam fazla...daha gelir gelmez nereye gideceğimi düşünüp masaüstü olarak aysa haritasını koydum ekrana...dünya küçüldü de küçüldü sanki gözümde...25 güne sığdırırım gibi geliyor güzergahı uçağa binmeden çoğu...

10. K

Asya'daki Avrupa Hong kong

Ynt: Asya'daki Avrupa Hong kong saçma olacak belki ama sizden utanmadıkları için :P :P :P rahatça fotoğraf çektirme cesaretinde bulunmuşlar bu mantığa göre... cümlede de anlam karışıklığı oldu galiba... :) :)

11. K

Asya'daki Avrupa Hong kong

Ynt: Asya'daki Avrupa Hong kong bu sorun uzakdoğu'da sık yaşanan bir durum...sorun değil ama bazen sorun varmış gibi hissettiriyor...ben de metroda otelin tam adresini sorarken 2 ayrı yerde gülüp durdular...ben de dayanamadım komik olan ne dedim çok özür dilediler ben de özür dilemenize gerek...
  12. K

Kuzey Kore?

Ynt: Kuzey Kore? ben pazartesi gidiyorum kısmetse...yaklaşık 1 aylık bir gezi planlıyorum şu dakika itibariyle...seul'e uçup güney ve kuzey kore, çin, hong kong, vietnam, laos, kamboçya gezip bangkok ile bitireceğim ayın sonunda... vize işinden nefret ederim oraya gidince hallederim diye...

13. K

Tayland

Ynt: Tayland lakin burası mı orası mı diye sormam bile...orası çok ağır basıyor...31 yıl geçti hayatta ve aslında çoğu zaman dolu dolu da geçti diye düşünürken kafa yapısı bir değişti mi sanki boşa yaşamışız gibi geliyor çoğu yılları...herşeyin bir bedeli var ama modern hayatın bedelleri...
  14. K

Tayland

Ynt: Tayland balık ve deniz ürünleri...ye babam ye...fakat eksik olan birşey vardı bilmem farkettiniz mi....rakı... bizde balık sofraları hayalleri, acıları, mutlulukları kısacası hayatın her yönünü iliklerine kadar hissettirir insana...rakılar içilir...hayat durur sanki o masada, zaman akmaz...
  15. K

1'ER AY NEPAL VE HİNDİSTAN

Ynt: 1'ER AY NEPAL VE HİNDİSTAN sana da selam kelebek67...tekrar teşekkürler...

16. K

Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland)

Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland) evet yaşayacağım yeri buldum...şimdi uzun bir yolculuk yapıp ardından dinlenmek üzere pipiye gideceğim...uzun bir müddet yaşayacağım orada...yaşattığı mutluluk kadar yaşatmadığı sıkıntıları da orayı cennete çeviriyor...
  17. K

Tayland

Ynt: Tayland birkaç güne çıkarım yola...bu sefer çantayı biraz farklı yapacağım ama... ::) ::) bangkok'ta gördüklerimden sonra 2 haftadır tavuk yemedim...yiyene de bangkok'dan sonra zor yersiniz diye çok takıldım...hep deniz ürünü yedim...adamlardaki karides bizdeki deniz çipurası ile kapışır...
  18. K

Tayland

Ynt: Tayland gezdiğim ve konakladığım yerler...bangkok, koh phangan, koh samui, krabi-aanoang beach gibi bişey, koh phi phi, ve phuket oldu...sorusu olan olursa severek cevap veririm... koh phi phi'de pavillon resort adlı gerçek bungalowlar var ki herkese tavsiye ederim...geceliği 800 baht 26...

19. K

Tayland

Ynt: Tayland gezi bitti...her anlamda karışık bir gezi oldu...bazı beklentilerim ummadığım kadar gerçekleşti bazılarıysa hiç olmadı...ama tayland her adasıyla birlikte bir paradokstan ibaret...fiziken hayatın durduğu yerlerde ruhen hayat inanılmaz hızlı yaşanıyor... lakin eskisi gibi yazma...
  20. K

1'ER AY NEPAL VE HİNDİSTAN

Ynt: 1'ER AY NEPAL VE HİNDİSTAN fotograf koymak hatta çekmek...pehhh...yalnızlığı paylaşma çabası gibi gelir çoğu zaman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri