Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover ihalesi 30 adet
Hadi bakalım hayırlısı... Bende takipteyim. Beni de biligiklendirirsen sevinirim..... İnsallah beraber land sahipi olmak ümidiyle.. ;D
Ynt: Land Rover ihalesi 30 adet
Slm Mandalian link dstm. Bu kişiyle konuşmuşsun. Fiyat tellaffuz etti mi ? Aşagı yukarı ne olur gibilerinden...... Ben de bu konuyu takip ediyorum. Bilgi verirsen sevinirim. İyi günler.. :D
Jeep Cherokee
Selam Gezen bilir dostları;aşağıda özelliklerini verdiğimiz arac ruhsat sahibinden satılıktır.Araç araziye çıkmamıştır.İlgilen arkadaşların dikkatine...
Kilometre : 230000 KM
Yılı (Model) : 1997
Silindir Hacmi : 5198 cm³
Motor Gücü : 220 BG (162 KW)
Renk : Beyaz...
Ynt: Defender 110 - SATILDI
Slm Onur Bey, Aracınız hakkında biraz daha bilgi verir misiniz? Motor durumu, sanzıman ,difrensiyel ve kilitleri ne durumdadıır? Ayrıca araç içi fotograf da ekleyebilir misiniz? saygılar...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Gerçekten heyecan verici... Ben ve eşim bir terslik olmazsa ordayız.gezen bilir bu etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkürler..... 8)
Ynt: Satılık Terrano 2.7 Dizel Ustamdam
Selamlar, Hayırlı satışlar.. Daha fazla bilgi lütfen.. Kaç km,motor durumu vs... Bu bilgler ışığında daha iyi satış yapılabilir? kolay gelsin.....
Ynt: BUROFF; Bursa Doğa ve Av Fuarında ( 3 - 6 Haziran 2010)
Slm lar,Ellerinize sağlık... Herşey çok güzel olmuş.. Araçlar ve stand düzelenlemesi çok güzeldi.. ;D
Ynt: Alınık Jeep Grand Cherokee zj (97-98) ya da wj (99-00)
Selam Ümit, ilginize teşekkürler. Araçta Atiker lpg olduğunu yazmışsınız.Kullandığınızda sizce fark var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...Zira bende bu aracın aynı model ve aynı özelliklli olanını buldum.Sahibiyle...
Ynt: Alınık Jeep Grand Cherokee zj (97-98) ya da wj (99-00)
Slm Ümit Bey,Öncelikle aldığınız araç hayırlıolsun.. Güle güle kullanın. Aracı kaça aldınız ve km kaç? İyi Günler...