Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,350

Bakkan

Gidilecek çok yer var
Yer
İstanbul
Sevgili arkadaşlar,
çok severek aldığım ve bir o kadarda severek kullandığım FJ40 ımı satıyorum.
Araçla ilgili bilgiler aşağıdadır. Forumun çeşitli bölümlerinde diğer resimlerine de rastlayabilirsiniz.

Plakası Gezenbilir için özeldir, umarım aile içinde kalır.

1984 Model Toyota Landcruiser FJ40
128000 km dedir. 4200 6 silindir motora sahiptir. Orijinaline bağlı kalmaya özen gösterilmiş, her aksamı iyi durumda bakımlı,özel bir araçtır. Hiçbir problemi yoktur. 2011 yılına kadar muayenesi vardır. Bu modellerde az bulunan hidrolik direksiyon mevcuttur. 235/85/16 Cooper Discoverer STT lastikleri yenidir. Snorkel mevcuttur. Üstü açılabilir modeldir (hard top mevcut). BRC marka gaz takılıdır.
Fiyat 24 000 TL dir.

Aracı ciddi düşünenler kendi teklifleri için mesaj atabilirler.

İrtibat telefonum 0 533 212 72 29

4.jpg

8.jpg

17.jpg

26.jpg

41.jpg

Etiketler
Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur

Burak kardeş hayırlı satışlar unşallah senin gibi aracına bakan özen gösteren bir arkadaş özellikle aile içinden biri alır

Çok teşekkürler,elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum.

simurg2' Alıntı:
Burak kardeş hayırlı satışlar unşallah senin gibi aracına bakan özen gösteren bir arkadaş özellikle aile içinden biri alır

Burak bey merhaba;
Gerçekten değerini bilecek bir arkadaşa gider umarım ..
Aracınız çok diri gerçekten..
Plaka da oturmuş inanın..(GZB) ...:smiley:)))
Hayırlı satışlar..

merhaba burak bey...sedat beyin aracıyla sizin aracın arasındaki farklar nedir acaba aradaki fiyat farkından dolayı soruyorum ;)...

Sedat Bey in arabası bana göre hakettiğinin çok altında bir fiyata gitti. Ama şartlar gereği böyle oldu heralde. Herkesin aracı kendine güzeldir, farklara bakmak için araçları görmek ve değerlendirmek gerekir.
Selamlar

aslanaybars' Alıntı:
merhaba burak bey...sedat beyin aracıyla sizin aracın arasındaki farklar nedir acaba aradaki fiyat farkından dolayı soruyorum ;)...

evet cok haklısınız ben bile üzüldüm o fiyata bi efsane nin satılmasına....dogru söylüyosunuz aracı görmek lazım....koleksiyonluk bi arac bence fj40...bende bu site sayesinde cok sey ögrendim su bi gercek toyotadan daha saglam bi arac yok kendimde toyota kullanıcısı olarak biliyorum ve bu zevki hiç bişeyle degişemem...hayırlı satıslar olsun hakettiği degerde gitsin bu efsane... :-\

Çok teşekkürler, temennileriniz için. Keşke imkan olsa hiç satmak zorunda olmasak ve böyle, güzel, orijinal, sağlam bir canavar hep kapımızda dursa. Gerçekten kırılmaz bir makina.

aslanaybars' Alıntı:
evet cok haklısınız ben bile üzüldüm o fiyata bi efsane nin satılmasına....dogru söylüyosunuz aracı görmek lazım....koleksiyonluk bi arac bence fj40...bende bu site sayesinde cok sey ögrendim su bi gercek toyotadan daha saglam bi arac yok kendimde toyota kullanıcısı olarak biliyorum ve bu zevki hiç bişeyle degişemem...hayırlı satıslar olsun hakettiği degerde gitsin bu efsane... :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri