Arama sonuçlarınız

1. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. şu iki araç arasında gidip geliyorum... http://www.sahibinden.com/1958_model_ruhsata_isli_lpg_li_willys-68WQQaXQQ15020937WQQpXQQdisplayitem bu ilandaki aracın masrafı çok fakat bu araçı alıp toparlamak güzzel bi eğlence olacak gibime geliyor...

2. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. aracı öncelikli olarak gezme için kullanıcam.. Can sıkıntısına şalale ören yerleri vs... gezeceğim aracı bunu için toparlayacağım.. zaman zaman köyde bahçeye tarlaya giderken kullanıcam... ilerleyen zamanlardada bölgemdeki off road kluplerine katılıp etkinliklerine...
  3. Concus

1958 Model Jeep ?..

Merhaba arkadaşlar ucuz yollu yürüyen aksağanında sorunu bulunmayan bir araç buldum. Araç cj serisi değil willys olarak ilan vermiş fakat aracın burun kısmına bakınca cj serisine benziyor diğer willyslar gibi küt gelmiyor oval geliyor. bu aracı alıp yavaş yavaş toparlamayı düüşünüyorum...

4. Concus

Bursa ve Çevresi

Ynt: Bursa ve Çevresi uppss!! yardım edebilece kimse yokmu ?
  5. Concus

Bursa ve Çevresi

Ynt: Bursa ve Çevresi uppss!! yardımcı olabilecek kimse yokmu ?

6. Concus

Bursa ve Çevresi

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldmı ve bi kaç bilgi almak istiyorum sizlerden. Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim yanlış yere açtıysam yönetici arkadaşlardan ve siz kullanıcılardan özür dilerim. Konu içeriğinde ağırlıklı olarak tracking olduğu için burayı uygun...

7. Concus

Bursa ve Çevresi

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldmı ve bi kaç bilgi almak istiyorum sizlerden. Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim yanlış yere açtıysam yönetici arkadaşlardan ve siz kullanıcılardan özür dilerim. Konu içeriğinde ağırlıklı olarak tracking olduğu için burayı uygun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri