Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izmirde bir arkadaşımızın bana göre oldukca iyi bir aracı ve kendisi mücadele ediyor.. Dünyanın en güç isi bir şeyin nasıl yapıldığını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir...."
Ynt: Daıhatsu Copenle 100 bin Km Yapmak
bu günlerde izmirdeyim yolculuğum devam ediyor burada genç ama biraz fazla konuşan iyi bir usta ile tanıştım oldukca yetenekli adı yücel size bıraz ondan bahsedeceğim çok komık cocuk
Ynt: Yeniden Soğuk Savaş
ben uzun süre bir niva kullandım oldukca iyi bir aractı ayrıca dakar yarışında dereceleri var nivanın ama H2 de kullandım kesinlikle rakipsiz motor sesinin de iyi bir piskolok olduğu düşünülürse .....
izmirde bulunan abm servis bu tür sıra dişı otamobil sahiplerine bakım onarım çekiçi yedek parça boya ve mekanıkte %40 varan indirimler ve uygun ödeme şekilleri imkanı tanımaktadır.şirket sahibi selim bey de bu tür extreme araclara sahip aynı zamanda kendi tasarımlarıda vardır oldukçada iyi bir...
dinardan çaya gecen yolun üzerinde tatarlı kasabası var bu kasabanın yüksek yamaclaında bir kaç tane kulübe ve mühteşem bir restorant var kulubeler biraz kamelyayı andırıyor.karlı bir öğleden sonra buraya cıktım.copen fazla zorlanmadı.mühteşem bir...
denizlinin merkez köylerinden biri olan ve yanına baraj kurulan karakurt köyünün bozyaka mahallesinden başlayan ve honaz dağının arka tarafını dolaşan eski değirmenler bölgesinin içinden gecen muhteşem derecede tozlu zorlu bir yol var bu yol eski...
arcımı 2007 yılının haziran ayında aldım bir motor sporları kulübümüz vardı ve arcacı test etmek için 8 ayda 100 bin kilometre yaptık üstelik kendi servisini çok az kullanarak bakımını özellikle geciktirdik aracın limitlerini hertürlü yol koşulunda test ettik ülkenin 30 yakın sahil şeridindeki...
bir zamanlar bir erkeğin hayatı bir kız tavlama aracı kimilerinin birikimi kimilerinin hayatı bir tirafik kazasının baş aktörü kimi zaman sevgilirerin aşk yuvası bazan ayıran bazan kavuşturan makinelerin şimdi bazı insanlara ilham kaynağı