Arama sonuçlarınız

1. Adrianotom

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları kesin bu olucak kesin...

2. Adrianotom

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi muhabbeti değiştirmek istemem ama sol sis farım temassızlık yapıyo :((( basit bi işlemmi yada komple tamponummu inecek? inmişkende alt ızgaraya led mi taktırsam :(
  3. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Su en son yuklenen kahverengi arac resimlerinde cok belli ici komple degisiyo. Orta kisimda ciddi bir yukseklik var. Bence cam acma kesin %10000 degisecek. Lodgy deki kontrol unitesini kullanacaklar

4. Adrianotom

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bence simsiyah cam filmi tek eksik kalan. Onu da yaptinizmi tadindan yenmez
  5. Adrianotom

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 10 numara 5 yildiz Hayirli olsun Size birkac sorum olacak. Oncelikle kaplamami ? Boyami ? Nerde ve ne kadara yaptirdiniz Kaplamaysa omru kac yil suruyor. Kazasiz keyifli surusler dilerim

6. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Panoramik kaput :p

7. Adrianotom

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) son ölçüm ışık yanınca 262tl 62 lt mazot aldım tekrar ışık yanınca 255tl 60lt mazot aldım; gidilen mesafe 1240km Km'nin yarısı Manisa - İzmir arası; Kimseyle kapışmadan :) kendi şeridime sadık kalarak kullandım...
  8. Adrianotom

Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim?

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? Buralarda haftasonu oldumu el ayak cekilir :):) GeZenbilir mesai saatleri pazartesi 9 cuma 24 arasidir.
  9. Adrianotom

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Bence de Qq almak isteyenler beklemeli, sonucta nissanin bu hareketi diger araba ureticilerinide muhakkak harekete geciricektir.

10. Adrianotom

Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim?

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? AleykümSelam İbrahim Bey; Yeni Duster tabiki çok daha iyi olacaktır, ah bide bu bekleme olayı olmasa ! Çoğumuz yaz ortasında makyajlı Duster gelir diyorduk ama devit3'ünde dediği gibi bu iş daha uzayacak gibi duruyor. Bu yüzden bekleme sürenizi...

11. Adrianotom

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... +1 :):):):):):):):):):):):)
  12. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... Bugun izmir bayilerini arayip bu adventure nedir diye sordum , saticilar benim ambiance'si teleffuz edemedigimi sandi. Koca izmirde adventure nin noldugunu bilen yetkili satici yok. Ne zaman gelecegini bilmedikleri gibi ne...

13. Adrianotom

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. yine İzmir Körfez, bu sefer gece, eve dönüş..
  14. Adrianotom

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. .....Ve Karagöl ve ördekler :)
  15. Adrianotom

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. 28.05.2013 İZMİR-Karagöl İzmir Karşıyaka'dan Yamanlar dağına yaklaşık 30 km yol gidiliyor. Oldukça dolambaçlı ve biraz yorucu bir yol. Off-road'la pek bi alakamız yokdu ( zaten 4x2 ile nereye kadar :) hele ki tek araçken ) ama İzmir Körfezinden ve karagölden...

16. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... Cogunuzun zaten bildigini dusundugum bir konu var, Logan ve symbol artik ayni araclar sadece isimleri ulkeden ulkeye degisiyor. Sanderoda da clio V den alinan bazi parcalar kullanilmis. Acaba diyorum yeni reno captur dusteri ne...
  17. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Yeni hali fark yaratacak degince icim bi buruk oldu :s Simdi bizim araclar buyudude ağbimi oldu. Vay be kaderde bunuda yasamak varmis , ben sandim ki bu ruya hic bitmicek dusterim hep en yeni en guzel olacak. Neyse bugun bi karagole dogru...
  18. Adrianotom

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları 1. resimde göğüslüğün ortası ( kadranların yanı ) biraz yüksek geldi bana.bizim araçlar böyle değil daha çok hindistandaki dusterlara benziyo

19. Adrianotom

Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması

Ynt: Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması yok ;D o kadar abartmayalım ;D heralde 50 falan oluyordur. onun dışında başka yavaşlamam diyebilirim. o virajlarda tek beni yoran aracın (yada içindeki benim) çok yatmasıdır. hep merak ederim her yerden yüksek araç duster kadar...
  20. Adrianotom

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı Öncelike hayırlı olsun, Kullandıkça daha iyi ayırt edersiniz ama hep şunu düşündüm bu ekranlar için -acaba göğüslüğün yapısı itibariyle biraz aşağıda mı kalıyor ekran ? Birde menüsünden birkaç resim atarsanız çok müteşekkür kalırım. tekrar hayırlı olsun bol volkan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri