Arama sonuçlarınız

1. E

İstanbul'a yakın kamp alanı tavsiyesi?

Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Alanı Tavsiyesi? Selamlar, Uzerinden vakit gecmis ama Kalpazankaya konusulmus diye buraya yazmak istedim. Kalpazankayada kamp atan varsa tecrubesini paylasabilir mi? Ates yakma, cadir kurma, kalabalik, ulasim vs... Cok tesekkurler

2. E

Land Cruiser Hj60

Ynt: Land Cruiser Hj60 Dün tüm gün Park Toyo'da Yalçın ve Hasan ustalarla beraberdim. Sabahtan aracın keşfini yapıp sonra ufak tefek elektrik işlerini elden geçirdik. (Araç 24V olduğu için 12V converter alıp teybe elektrik çektik, bozuk olan kalorifer rezistansı değişti.) Şimdilik çıkan...
  3. E

Land Cruiser Hj60

Ynt: Land Cruiser Hj60 Tesekkurler

4. E

Land Cruiser Hj60

Ynt: Land Cruiser Hj60 Hilux bakarken konfor isi beni dusunduruyordu ama bu aracta gercekten bekledigimden daha rahatim. Hidrolik direksiyon ve disk fren var ama yolcu tarafinda tutamak ve klima yok. ikisi de taktirmak istedigim seyler, bir de egim olcer. Kopeklerim de oldugu icin bagaj...
  5. E

Land Cruiser Hj60

Herkese Merhaba, Uzun sure JEEP kullandiktan sonra ben de TOYOTA ya gecis yaptim sonunda. Hilux arastirirken bir HJ60 kismet oldu. Ilk basta kendimi arabaya cok yabanci hissettim ancak gun gectikce daha cok alisiyor ve seviyorum. Bu arada araci sadece daha cok kamp icin aldim offroad merakim...

6. E

Jımny Den Vıtara 16. 3k Ya Geçiş Yapmak

Ynt: Jımny Den Vıtara 16. 3k Ya Geçiş Yapmak Selamlar, Üzerinden vakit geçmiş ama yeni başlık açmamak için buraya yazıyorum. 1.6 jlx bakıyorum ama aklıma takılan 2 şey var. 1) KM leri hiç inandırıcı gelmiyor. Sözleşmiş gibi hepsi 130.000 - 160.000 arası km yazmışlar. 2) Standart bir araç...

7. E

En Makul 4x4 İçin Yardım

Ynt: En Makul 4x4 İçin Yardım Tesekkurler tum cevaplar icin. Bir araca karar verip aldigim da onu da paylasirim artik :).
  8. E

En Makul 4x4 İçin Yardım

Ynt: En Makul 4x4 İçin Yardım Bu gidisle ben de Land Cruiser a ulasana kadar Vitaraci olacagim sanirim :) . Grand Cherokee 3.0 TD hakkinda bilgisi olan ustadlar da yardimci olabilirlerse sevinirim.
  9. E

En Makul 4x4 İçin Yardım

Ynt: En Makul 4x4 İçin Yardım Yorumunuz için çok teşekkür ederim. rav4 çoğu ihtiyacı karşılıyor tabiki de. Boşuna dememişler en iyi araba kendi araban diye :) ama rahat batıyor işte biraz daha karakterli kemikli bir araba hep hayalim. Kar vs tamam ama traktör lastiklerinin açtığı izler yüzünden...

10. E

En Makul 4x4 İçin Yardım

Ynt: En Makul 4x4 İçin Yardım L200 de dikkate alacağım teşekkütler, şuan makul fiyat düşük km rastlayamadım :) .

11. E

En Makul 4x4 İçin Yardım

Selamlar, 2 gündür burasıyla beraber bir çok forumu okuyorum. Daha önce 1995 ve 1997 XJ sahibiydim, şimdi de 2006 RAV 4 kullanıyorum. 2 senedir başladığım kamp hobimi devam ettireceğim artık kesinleşti ve güven veren bir 4 çeker istiyorum. Çok bulandırmayacağım ama gönlümde yatan dizel...
  12. E

Kampset (Kamp mutfağı)

Ynt: Kampset (kamp Mutfağı) Selamlar, Alüminyum kamp mutfağı setleri, sağlık açısından çok içime sinmiyor. Teflon kaplı olanları da bu yüzden çıkardılar sanırım. Teflonun maliyeti uygun, çizildiğinde de fark edip kullanmayabilirim diye düşünüyorum. Bu konuda sizlerin yorumları neler? Kamp...

13. E

Kampta Buzluk Mu Mini Dolap Mı

Ynt: Kampta Buzluk Mu Mini Dolap Mı Ben Ezetilin çakmak girişli buz dolabını aldım, büyük buz akülerini altına dizip, üstüne diğer içecekleri koyuyorum en üstüne de dondurulmuş suları koyup ağzını kapatıyorum. 2 gün boyunca yeterli oluyor. Normal buzluk ta en son gittiğim kampta yine aynı...
  14. E

"Tent Tarp" - "Tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen...

Ynt: "tent Tarp" - "tarpaulin" Arıyorum, Yardım Lütfen... Selamlar, Ben de Decathlon'dan tarp takip edenlerdim fakat şu mevsim olmasına rağmen halen stoklarda görünmüyor. Bir de boyutları bana biraz küçük gibi göründü. Az önce Kadıköy Yıldız Branda'dan tarp işi görebilecek 4x2 ebadında bir...
  15. E

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi Selamlar, Soğucak yaylasını tecrübe edebildiniz mi? Bu haftasonu gitmeyi planlıyorum. Teşekkürler.

16. E

Sapancadan Soğucak Yaylası Yolu Hk.

Ynt: Sapancadan Soğucak Yaylası Yolu Hk. Selamlar, Soğucak yaylası ile forumda bulabildiğim yazıları okudum, bu haftasonu burada kamp düşünüyoruz. Bir kaç soru işareti oluştu. Yakın zamanda yolu ve çevreyi tecrübe etmiş, fikir verebilecek kimse var ise, Rav4 ile yol problem olur mu? Ateş...
  17. E

Evcil hayvanlarla kamp

Ynt: Evcil Hayvanlarla Kamp Selamlar, Üzerinden vakit geçmiş ama uzun süre köpeklerle vakit geçirmiş, yeni yeni de kamp işlerine başlamış biri olarak söylenenlerin yanına birkaç satır eklemek isterim. Eğer evcil hayvanınız kısırlaştırılmış ise biraz daha uysal olması ve hormon kokuları ile...
  18. E

Ebay

Ynt: Ebay Selam, Çok uzun zamandır Ebay'den alışveriş yapıyorum. İlk dikkat ettiğim şey ödemeyi PayPal üzerinden kabul ediyor olması. Bunun dışında rating ve gönderi numarası veriyor olmasına da bakabilirsiniz. Çok pahalı şey almıyorsam ben bunları göz ardı edebiliyorum. PayPal müşteriyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri