Arama sonuçlarınız

1. X

Grand Cherokee WJ (1999-2004) Orijinal Yaylar

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) Orijinal Yaylar dostum yaylar duruyor mu?

2. X

WJ Kalorifer kendi kendine çalışıyor

Ynt: WJ Kalorifer kendi kendine çalışıyor Ön yolcunun ayaklarını uzattığı yere yat yukarı bak orda bir siyah kutu göreceksin. Onun içinde. Selamlar.
  3. X

1999 WJ p0700 sorunu çözüldü...

Ynt: 1999 WJ p0700 sorunu çözüldü... Teşekkürler dostum.

4. X

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Hocam boşuna yazmışsın. İnanmazlar. Ön yargılı coğu kişi. Halbuki şimdi bir tane fişi yerinden çıkartmadıkları için kışın sıcağa ayarlı oldugu halde klima kopmresörünün sürekli calıştıgını bu yüzden 20 litrenin altına inemediklerini...
  5. X

1999 WJ p0700 sorunu çözüldü...

arkadaşlar. bir süredir aracımda yaşadığım şanzıman sorunu uzun araştırma ve inceleme sonunda çözüldü. şansımanda araç soğukken erken vites atma ve korumaya geçme sorunu vardı. arıza kodu p0700 veriyordu. Kiliste mustafa ustayla yürüttüğümüz mantık ve yaptığımız detaylı inceleme sonunda 850 tl...

6. X

WJ Kalorifer kendi kendine çalışıyor

Ynt: WJ Kalorifer kendi kendine çalışıyor Muhtemelen fan kontrol kartında sorun var. Entegrenin soğutucuya bastığı yerdeki izolasyon sıvısı kuruyor kısa devre yapıyor full devir çalışır bu olunca. Tamiri basit. Gidip sakın yeni kart almaya kalkmayın entegre elektronikçilerde var. Aynısı değilse...

7. X

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Sana verecek cevsp bulmak zor dostum. :) sen varsayimlarla ben tecrubelerle. Hayat devam ediyor. V8 4.7 cherokee mle 0.40 yakmaya devam ederken bir ufak hatirlatma OTV ve KDV haric bu aracin sifirinin ft fiyati yaklasim 30000 usd...
  8. X

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Açıkcası bu şekil modifikasyonlar için genel olarak böyle çıkışlar yapılması bizim toplum olarak ne kadar ön yargılı olduğumuzu gösteriyor. Adamların bu aracı yaparken yakıt ekonomisi gibi bir derdi yok ki. Araç amerikan. bunun...
  9. X

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Orjinali 210 fahrenheit yani 98 derece. Ancak bu sicakliga yag dayanmiyor. Ben yaz basindan beri bu tadilatli haliyle kullaniyorum. 5000 km civari yol yaptim. Hic bir sorun yok. Hatta arac daha stabil ve kuvvetli calisiyor. Adana...

10. X

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? cok buyuk bir tadilat degil. Aracin calisma isisini 82 -88 derece araligina cektik Krankin uzerinden de bir miktar yuku aldik. Dilerseniz buyurun ziyarete gelin imkan varsa Hem benim aracimin yakit durumunu gorun. Hem de dilerseniz...

11. X

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? Dostlar. Aracta yaptigim. Ufak bir tadilat sonrasinda. Sehir ici 100 km de 16 litre lpg tuketiyoorum. Sehir disi bu deger 14 litreye dusuyor cruise control 140 km sabit hizda. Cruise olmadan Ortalama 120-140 arasi seyirle 13 litreye...
  12. X

Cherokee WJ ye kremayer direksiyon

Ynt: Cherokee WJ ye kremayer direksiyon Bana gore sistemde onemli iki konu var. Birincisi kremayer kutugune ev sahipligi yapacak platformun sase ve kutuge baglantilarinin mukavemeti. İkincisi kullanilacak kremayer kutunun ve rot baglantilarinin mukavemeti. Aracin mevcut sisteminde direksiyon...

13. X

Ynt: Cherokee WJ ye kremayer direksiyon Diferansiyelin hemen onunde yer alan uzun rotun oldugu yere konuslanacak sekilde Sasenin iki kolonuna asilarak gelen bir platform yapmayi Tasarliyorum. Kremayer direksiyon kutusu bu platform uzerine montajlanacak. Platformun iki uc noktasi V seklind...
  14. X

Ynt: Cherokee WJ ye kremayer direksiyon 109 kisi bakmis. Anlayan anlamayan hic kinsenin iyi olur Ya da kotu olur. Soyle olur boyle olur diye bir fikri yok. Arkadaslar bu isin tarifini istemiyorum. Zaten bir kac fikrim var bu uygulama ile ilgili. Sadece baska bakis acilarindan benim aklima...
  15. X

Titreme problemi

Ynt: Titreme problemi Dead wobble. Direksiyon amortisoru. Ya da on takim veya direksiyonda bosluk. Bunlara baktir.

16. X

Ynt: Cherokee WJ ye kremayer direksiyon Kimsenin olumlu ya da olumsuz bir girusu yok denekki bu konuda ilk olacak. Hadi hayirlisi
  17. X

2000 model wj 4.7 fan sorunu

Ynt: 2000 model wj 4.7 fan sorunu Surtuyordur dostum. Davlumbaza bagli ayaklarindan biri gevsediyse calistiginda vakum yapar yaklasir radyatore surter. Cok maliyetli bir is degil.
  18. X

ml 320 den cherokee ye geçiş

Ynt: ml 320 den cherokee ye geçiş eyvallah kardeşim. kayalara tırmanmak değilse amaç bence gc fazla. allaha emanet ol..

19. X

Ynt: ml 320 den cherokee ye geçiş benimkinde de esp yok. ML ler nasıl bilmiyorum ama gc ler sabit akslı. belki ml de bağımsız salıncak vardır bilemiyorum. ancak benim gc de alt takımda değişmeyen burç kalmadı. ben aracı aldığımda kasa düzgün ama mekanik oldukça bakımsızde. önceki sahibi sadece...
  20. X

Ynt: ml 320 den cherokee ye geçiş Yakit konusunu dusunme. Fazla yakmaz senin aractan. Benim 4.7 lpg litre fiyati 2.05 tl gecen hafta 140 km sabit hizla adanadan gaziantepe geliste 30 krs yakit tuketti km de. Seninle ben zit seyler yapiyoruz. :) ben de wj yi araziden cok yola yaklastirmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri