Arama sonuçlarınız

1. F

BUDA BENİM jeepİM

Ynt: BUDA BENİM jeepİM evet arkadaşlar aşama aşama aracımı başlıyorum şnorkel,dodikler geldi.jant ve lastikler değişiyor.offroad jant ve 31.10,5.15 lastik salı gunu geliyor.25 gun içinde 4'' yükseltme kiti geliyor.bu arada sepetimizde yapılıyor.pazartesi aracımı ustama teslim edip hazırlıklara...

2. F

acil destek bekliyorum 97 zj 5,2 için hidrolik direksiyon pompası lazım

Ynt: acil destek bekliyorum 97 zj 5,2 için hidrolik direksiyon pompası lazım Bend bir adet direksyon power var aracima aldirmistim sonra sorun cozuldu oylece duruyor.isini gorurse 0532 403 90 63 tlf ulasabilirsin.saygilar
  3. F

defendere port bagaj imalatı-fotolar-

Ynt: defendere port bagaj imalatı-fotolar- maşallah hocam çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin rizeden selam

4. F

BUDA BENİM jeepİM

Ynt: BUDA BENİM jeepİM GEZENBİLİR STIKIRLARINI BİZ KENDİMİZMİ YAPTIRIYORUZ YOKSA GÖNDERİYORLARMI?BİLEN VARMI ACABA
  5. F

BUDA BENİM jeepİM

Ynt: BUDA BENİM jeepİM YÜRÜYEN AKSAMINI KOMPLE ELDEN GEÇTİ RADYOTOR-MOTOR-ÖN TAKIM-ŞANZIMAN VS.DIŞINADA KEPİMİZİ,SİSİMİZİ,LASTİĞİMİZİ FARLARIMIZI YENİLEDİK.ŞİMDİ SIRADA ÜST SEPET,SNORKEL,VİNÇLİ TAMPON VE YÜKSELTME DÜŞÜNÜYORUM..

6. F

BUDA BENİM jeepİM

UZUN ZAMANDIR GEZENBİLİR TAKİPÇİSİYİM SİTEMİZE UYGUN ARACI TEMİN ETTİM VE ARTIK DAHA AKTİF BİR ŞEKİLDE BURDAYIM. ARACIM SADE BİR ARAÇDI 1 AYDIR BENDE ADIM ADIM OFFROAD A HAZIRLIYORUM.. HERKESE SELAM OLSUN

7. F

Tanışma Köşesi (Off-Road)

rizeden selam 1996 model 5.2 jeep'imle ben aranızdayım artık
  8. F

RİZEDE KAR YAĞİŞİ 01.03.2011

Ynt: RİZEDE KAR YAĞİŞİ 01.03.2011 paylaşim için teşekkurler sehir merkezinde yağmur var bayaği yüksek orasi galiba ??
  9. F

Karadeniz Gezisi - Unye - Trabzon - Rize

Ynt: Karadeniz Gezisi - Unye - Trabzon - Rize evet aynen beklıyoruz kayoff rizeye

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri