Arama sonuçlarınız

1. lukman

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sami bey hayırlı ugurlu olsun. Gönlünüzce bir çalışma ve sonuç olmasını temenni ederim.

2. lukman

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Nevzat bey camperiniz çok cici ve şık olmuş, hayırlı uğurlu olsun. Siz ve aileniz, kazasız, belasız nice güzel geziler yapın. ;)
  3. lukman

Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler

Ynt: Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler Ülkemizde sürekli gölgede kalmış olan karavan turizmine katkı olma adına ümit verici ve sevindirici bir gelişme. Erdal beye çabalarından dolayı teşekkülerimizi sunarız. Çalışmaların durağan kalmaması dileğiyle.

4. lukman

İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim.

Ynt: İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim. Umut bey selamlar, benim karavanda dolap eksiğim vardı, tevafuk oldu.Sizin içinde uygunsa ben dolabı alıp üzerinde uğraşabilirim. Çok teşekkür ederim.
  5. lukman

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Hayırlı olsun Sami bey, haydi rastgele ;)

6. lukman

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) İsmail bey, hayırlı uğurlu olsun. Allah emeğinizin yanında olsun. Hayalinizdeki kampere bir an önce kavuşmanız temennisi ile başarılar diliyorum.

7. lukman

Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion

Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion Yusuf bey hakikaten yürek isteyen bir işe soyunmuşsunuz, Allah kolaylıklar versin. Bir an önce bitirip gönlünüzce geziler yapmanız temennisi ile.
  8. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza yeni katılan doğasever dostlara hoş geldiniz der, hayırlı ve güzel geziler temenni ederim.
  9. lukman

Camper Doblo Karavan Yapımı

Gökhan bey kolay gelsin, başarılar diliyorum. Ancak beni yanlış anlamaz iseniz size bir dost uyarısı yapmak istiyorum ; oda şuki , gözünüzü seveyim çalışırken emniyet tedbirlerini alalım. Hiç bir şey sizin organlarınızdan değerli olamaz. Saygılarımla.

10. lukman

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ben 1 sene önce aldım sprinter 313cdi 2200cc 130hp, zincir eksantrik. Almadan önce bayağı araştırdım, çünkü vw den geçecektim ve teknik açıdan da tanımadığım bir araçtı. Bu araştırmalarımdan sonra edindiğim fikir şuydu ki, bu...

11. lukman

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Erhan bey depolarınız hayırlı olsun. Ben mi yanlış görüyorum, depolar paslanmaz meteryal mi?
  12. lukman

Camper Doblo Karavan Yapımı

Gökhan bey asılolan doğayla,fıtratla başbaşa olmak değilmi ? gerisi araç; araçta bir araç. Haydi kolay gelsin, rastgele diyorum.

13. lukman

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda I. Tokat, Sivas, Kayseri, Beypazarı

Ynt: Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda I. Tokat, Sivas, Kayseri, Beypazarı Kenan bey, paylaşımınızdan dolayı çok tşk. Daha nice hayırlı geziler temenni ederim.
  14. lukman

camper için dönüşüm projeleri kime nasıl

Ynt: camper için dönüşüm projeleri kime nasıl Foto çekmeye karşı pek merakım olmadığı için dijital foto makinam yok, bu yüzden yapım aşamasını çekmedim ama bitmiş halini paylaşırım inş.
  15. lukman

Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden?

Ynt: Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden? Murat bey, inşaallah gönlünüze göre bir seçim yaparsınız. Bende 2008 de yüksek tavan bir t4 ü kamper yaptım o an için bana her açıdan hitap ediyor zannediyordum. Ancak bir kerre tatil yaptığımda aracın yanlardan tavana doğru sahip...

16. lukman

Ynt: camper için dönüşüm projeleri kime nasıl Tabi ki, 03123105200 Kenan bey ile iletişim kurup lokman ÇETİN önerdi derseniz yardımcı olacaklarından eminim.Ben çizdirdikten sonra dostlarımı yönledireceğimi ve yardımcı olmalarını rica ettim soğolsun kırmadılar. Burdan da kenan bey e...
  17. lukman

Ynt: camper için dönüşüm projeleri kime nasıl Bende Aralık 2011 de mercedes 313cdi aracımın projesi için, 2008 yılında proje çizdirdiğim mühendise başvuduğumda, artık karavan projesi çizmediklerini, gerekçe olarakta TSE nin onayı zorlaştırdını ifade etti. Bunun üzerine net ten bulduğum 10 na...
  18. lukman

Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun Ali bey merhaba. Dünya çok küçük sizi burda görünce şaşırdım. Lokman ben,belki hatırlarsınız 2011 temmuz ayında Adrasan da benim ve biraderimin vw t4 motokaravanımızın belgeselini çekmiştiniz. orda tanışmıştık. Sizide Gezenbilir de...

19. lukman

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet bey, gönlünüze göre bir motokaravan yapmanız dileğiyle, kolay gelsin.
  20. lukman

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza yeni katılan doğasever dostlara hoşgeldiniz diyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri