camper için dönüşüm projeleri kime nasıl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan artsa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,261

artsa

Yeni Üye
Bir panelvanın motokaravan haline kendimiz gerekli yerlerden (marangoz vb..)yardım alarak çevirmemiz için gerekli olan projeyi çizen makina mühendislerinin bu konularda çok bir bilgisi yok.Zira ben Muğla da bir mühendise sorduğumda (otogaz dönüşüm işleri yapıyor) vize için fatura da istenecegini lisanslı firmaların bu işi yapabilecegini söyledi..Örnekleri internette mevcut dediğimde ise pek oralı olmayan bir tavır takındı..neyse
sizlerden ricam dönüsüme başlamadan önce kim den nasıl bir projeye ve fatura veya başka bir belgeye ihtiyacım olup olmadığı konusunda beni aydınlatmanız.Bilgili bir mühendisin tel i de çok işimi görür.Proje olmadan hiçbirşeyyapmak istemiyorum ama sonradan da dönüştürülen araca proje hazırlayn yerler varmıdır?
İlgilerinize çok teşekkür ederim...

Etiketler

Ynt: camper için dönüşüm projeleri kime nasıl

Bende Aralık 2011 de mercedes 313cdi aracımın projesi için, 2008 yılında proje çizdirdiğim mühendise başvuduğumda, artık karavan projesi çizmediklerini, gerekçe olarakta TSE nin onayı zorlaştırdını ifade etti. Bunun üzerine net ten bulduğum 10 na yakın proje mühendisinden de aynı cevabı alınca doğrusu endişeye düştüm.En son bulduğum PEGEM MÜHENDİSLİK bunu yapabileceklerini söyledi. Sonuç olarak projem tse den onaylandı . TÜV e başvurmu yapıp işi sonuca bağlıyacağım inş. Ankara da olan dostlar için burayı önerebilirim.

Sn.Lukman, Pegem mühendisliğin iletişim bilgileri sizde mevcutsa bizimle paylaşır mısınız?

Tabi ki, 03123105200 Kenan bey ile iletişim kurup lokman ÇETİN önerdi derseniz yardımcı olacaklarından eminim.Ben çizdirdikten sonra dostlarımı yönledireceğimi ve yardımcı olmalarını rica ettim soğolsun kırmadılar. Burdan da kenan bey e teşekkürlerimi sunarım.Ben, bugün TÜV e gittim proje geçti ancak el frenin den sınıfta kaldım.Ayarlatıp tekrar gideceğim.

Lokman bey yeni kamperiniz hayırlı olsun, imalat öyküsünü de bizimle paylaşacak mısınız?

Foto çekmeye karşı pek merakım olmadığı için dijital foto makinam yok, bu yüzden yapım aşamasını çekmedim ama bitmiş halini paylaşırım inş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri