Arama sonuçlarınız

1. Y

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

2. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Fatih kardeşim videoları çekmiş, bana getirdi ama yüklemek gerçekten çok zormuş :)
  3. Y

Arkadaşımız Yücel'in (yücel) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yücel'in (yücel) Doğum Günü Kutlu Olsun Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Sağ olun var olun, hep beraber nice oıffroad lu seneler geçiririz inşallah :)

4. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Evet haklısınız, yüklemesi çekmekten daha zor, sizin ve Murat arkadaşımın emeğine sağlık :)
  5. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Videolar için teşekkür ederim Şenol bey, emeğinize sağlık, sayende nasıl geçişler yapıldığını izleyebiliyoruz

6. Y

Trial Etabına Off-Road Gezisi Hazırlığı

Ynt: Trial Etabına Off-Road Gezisi Hazırlığı Sanki bu etap CJ gezisi için yapılmış :)

7. Y

Mitsubishi L200 Magnum İçin Lastik Seçimine Acil Yardım..

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum İçin Lastik Seçimine Acil Yardım.. Verdiğiniz seçenekler içinde Federal daha cazip görünüyor, MT çamur lastiği istiyorsanız, yan dişleri yanaklara kadar devam eden modeller çamurda çok daha iyi görev yapıyorlar ( aracın kanaldan çıkması için yanaktan tutunması...
  8. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) :) Yok Serdarcım biz öyle çekişmelere, polemiklere girmiyoruz, hatta CJ gezisindede yazılmış ama cevap verme gereği bile duymadım :) Bizim aracımızda yaptıklarımızda belli, her aracın kulvarıda farklı, biz belli...
  9. Y

General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009)

Ynt: General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009) Çok güzel kareler ve videolar, izlemek keyif verdi, emeğinize sağlık Cevat abi en sonunda tampona kar küreme aparatı yaptıracak :)

10. Y

Kartepe'de -12º de Kamplı Off-Road ve Soğucak Yaylası Tırmanışı (10-11 Ocak 2009)

Ynt: Kartepe'de -12º de Kamplı Off-Road ve Soğucak Yaylası Tırmanışı (10-11 Ocak 2009) Çok güzel ve zorlu bir gezi olmuş Bilgiler çok işimize yarayacak, fotoğraflar için teşekkürler emeğinize sağlık

11. Y

Gaziantep Işıklı Baraj Gölü Keşif Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gaziantep Işıklı Baraj Gölü Keşif Gezisi (11 Ocak 2009) Çamura doymak böyle birşey olsa gerek, en azından ben seyrederken doydum ;D Paylaşım, fotoğraf ve videolar için teşekkürler, güzel bir deneyim olmuş
  12. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Bu organisazyon ilk defa yapıldı ama son olmayacağı kesin :) Tabi görevli arkadaşlara biraz zaman tanımak lazım, malum çok yoruldular, haklı olarak dinlenmeleri lazım...

13. Y

Geçmiş Olsun İrfan Usta

Ynt: Geçmiş Olsun İrfan Usta Geçmiş olsun İrfan usta acil şifalar diliyorum, o araçtan sağsalim çıkman sevindirici Allah beterinden saklasın
  14. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Sanırım en çabuk bendeki telsizin şarjı bitti :) Belki 4-5 km den fazla yürümüz olabilirsiniz, sizi araçta görmedim hep yaya gördüm Merak ettiğim sen bu kadar yürürken aracın nasıl gitti ? uzaktan kumandasımı var ;D
  15. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Onur sende az emek harcamadın, etabın çoğunda yaya gördüm seni Teşekkürler Tabiki Adem abiyede baya iş düştü, bir ara canı sıkılmış olacak, benim aracın sağından geç dedi, beni batırdı sonra kurtardı ;D Teşekkürler...

16. Y

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Katılan, emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bütün suzuki sürücüleri harikaydı, verilen talimatlara uyuldu, düzen bozulmadı, ilk defa offroad yapan arkadaşlar olmasına ve beklentimizden çok daha ağır...
  17. Y

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Bende aynı fikirdeyim, Moderatör arkadaşlardan destek bekliyorum
  18. Y

Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi? Yavuz abi yarın suzukiciyim, gezi var dönüşte okurum yazdıklarını merakla bekliyorum bu işin sonunu :) biraz uyuyayım yoksa rüyamda gezeceğim, hepinize iyi geceler

19. Y

Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi? Devamında ne var acaba ???
  20. Y

Discovery I vs. Discovery II

Ynt: Discovery I vs. Discovery II Gercekten v8 bağımlılık yapıyor V8 RR Classic boyadan çıktı, Çekerek diğer dükkana götürürken V8 Disco II ye bağladım ve ben kullandım o yokuşta arkasında 2.5 tonla kalkış yapması takdir edilir Fazla söze gerek yok... Kullananbilir :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri