Arama sonuçlarınız

1. drmeckel

Wk Grand Cherokee Çeki Demiri

Wk kasa jeep grand cherokee 2010 model s limited için çeki demiri tüm bağlantıları ile arıyorum

2. drmeckel

2007 Grand Cherokee Overland Teyp Çıkma Arıyorum

2007 grsnd cherokee overland çıkma teyp arıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. drmeckel

Konyada Tavsiye Edebileceğiniz Jeep Servisi Veya Ustası Varmıdır. Teşekkürler

Özel mercedes görgülü servis musa bey. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. drmeckel

Jeep Grand Cherokee 3.0 Limited Ve S Limited (sports) Arasındaki Fark Nelerdir?

bu arkadaşı da satıyorum bu arada [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. drmeckel

2007-2011 model 3.0 crd almayı kafaya koydum. Overland ile limited arasındaki farkları biliyorum. Ama 2011 deki modellerin içinde s limited denilen bir model var. Bu sports modeli olup araziye uymayan bir modelimidir? Farkı avantajı nedir bilen var mı? 2,7 crd mi satışa çıkardım. Bir de tüm...

6. drmeckel

2007-2011 model 3.0 crd almayı kafaya koydum. Overland ile limited arasındaki farkları biliyorum. Ama 2011 deki modellerin içinde s limited denilen bir model var. Bu sports modeli olup araziye uymayan bir modelimidir? Farkı avantajı nedir bilen var mı? 2,7 crd mi satışa çıkardım. Bir de tüm...

7. drmeckel

Grand Cheeroke 2,7 Crd 2002 Havalandırma Klima Da Koku

Yok çözüldü. Evaparatorün içi polen filtresiz kullanımdan yaprak parçaları pislik dolmuş. Motoru çıkarttık elimizle tek tek temizledik. Daha sonra dezenfekte eden klima spreyleri ile temizlendi. [emoji4]sonunda koku kesildi[emoji1][emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. drmeckel

Şimdi servis manuelinde diyır ki moparın eevaparotör temizleyicisini sıkın. Ama piyasa da şu an böyle bir ürün yok. Burayı temizlediktrn sonra ne sıkıp temizlemeliyim? Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. drmeckel

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. drmeckel

11. drmeckel

Burası evaparatör dedikleri boşluk zannedersem. İçine kamerayla baktığımda yaprakların olduğunu gördüm. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. drmeckel

İlk olarak resistör dedikleri yeri söktüm Sent from my iPhone using Tapatalk

13. drmeckel

14. drmeckel

15. drmeckel

Hocam torpidoyu çıkardım. Önüme gelen görüntü bu. Sağ üstte ızgaraların içinde sünger gözüküyor. Nasıl temizliycem tecrübeniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim Sent from my iPhone using Tapatalk

16. drmeckel

17. drmeckel

peki fan motorunun temizlenmsi için ön konsolun sökülmesi gerekirmi?. birde fark ettiğim klima açıkken daha az koku oluyor. havalandırma ve kalorifer açıkken koku çok fena.
  18. drmeckel

arkadaşlar yeni aracımın tüm bakımlarını yaptırdım. gayet iyi ama havalandırmadan gelen kokuyu çözemedim. polen filtresi değişti ve ön konsol sökülmeden temizlik yapıldı. klima gazı değişti. ama havalandırmadan gelen pis kokuyu hala çözemedin. tecrübesi olan arkadaşlardan yardım lütfen. bu...

19. drmeckel

2002 Crd 2,7 Için Lastik Önerisi Lazım

goodyear Wrangler AT/SA bu nasıl
  20. drmeckel

2002 Crd 2,7 Için Lastik Önerisi Lazım

arkadaşlar ilk jeepimi aldım :) lastik konusunda acil yardıma ihtiyacım var. araçta orjinalinde 235/65/17 ebatlarda lastik var. bana albileceğim markalarda yardımcı olabilirmisiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri