Arama sonuçlarınız

1. yelbuga

cherokee 2.7 için enjektör temizliği

Ynt: cherokee 2.7 için enjektör temizliği çok teşekkürler.arayacağım.

2. yelbuga

Ynt: cherokee 2.7 için enjektör temizliği farketmez karşıya da bırakabilirim. maslak atatürk sanayi sitesinde bir yere götüreceğim.dediğiniz usta nerde?
  3. yelbuga

Ynt: cherokee 2.7 için enjektör temizliği önerebileceğiniz ve dürüst bir servis var mı?

4. yelbuga

Merhaba, 2004 model 2.7 motor aracım 198 bine geldi. enjektörleri temizletmek yada gerekirse değiştirmek istiyorum. bu konu ile ilgili Bosch enjektör servisine gittim Ümraniye sanayide. bizim araçların 4 enjektörünün kolay çıktığını ancak 5. için motoru bir miktar aşağıya indirmek gerektiğini...
  5. yelbuga

arazi lastikleri ve yakı tüketimi

Ynt: arazi lastikleri ve yakı tüketimi jant ve yanak genişliği değişmeden de lastik çapı büyüyor mu ???

6. yelbuga

Ynt: arazi lastikleri ve yakı tüketimi 2004 grand cherokee overland

7. yelbuga

Ynt: arazi lastikleri ve yakı tüketimi Aracımı günlük olarak da kullanıyorum ise gidip gelirken. Lastikleri cooper stt yapıp 2" yükselteceğim ama bu günlük sarfiyata çok etki edecek ise bu ise girmek çok mantıklı değil. Dediğiniz doğru. Hız göstergesi hatalı okunuyor böyle durumlarda...
  8. yelbuga

Ynt: arazi lastikleri ve yakı tüketimi Ok. Lastik genişlerince %20 yakıtın artması çok fazla gercekten. Başka tecrübesi olan var mı?
  9. yelbuga

Ynt: arazi lastikleri ve yakı tüketimi jant ebatları farklı gibi. şu andaki kullandığınız jant ve lastik özellikleri nedir? 4 mevsimliklerin

10. yelbuga

merhaba, aracıma cooper stt lastikler alacağım. ve 2-3" yükselteceğim. yakıt tüketimiin, lastik genişliği ile alakalı olduğunu düşünüyorum. genişlik arttıkça tüketim de artacaktır sanırım. 255/65/17 olan lastiklerimi örneğin 285 e çıkarttığımda yakıt tüketimi %kaç artar tahminen? bu konuda...

11. yelbuga

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? husky fighter ile ilgili daha önce de soru sorulmuştu ama kullanan yok sanırım. ben de bir çadır istiyorum ancak Lafuma lar konusunda kararsız kaldım. piyasada pek 4 mevsim yok gibi. alacağım çadırı Allah ömür...
  12. yelbuga

Insignia Parrot MKi9200 montajı

Ynt: Insignia Parrot MKi9200 montajı merhaba, cihazı ordan mı aldınız yoksa başka bir yerden alıp orda sadece montaj mı yaptırdınız? bir de işçilik ne kadar tuttu? ben de bu cihazdan taktırmayı düşünüyorum tşk

13. yelbuga

düşük maliyetli yükseltme

Ynt: düşük maliyetli yükseltme merhaba, aşağıdaki başlıkta buldum gerekli cavabı. tşk http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67107.msg803411#msg803411
  14. yelbuga

düşük maliyetli yükseltme

Merhaba, standart 2004 WJ aracımı, arazi şartlarına hazırlamaya niyetlendim. ancak maliyeti hesapladığımda oldukça yüksek bir rakam çıktı. yükseltme kiti, lastikler, snorkel, tampon, vinç, sisler ... uygun fiyata Cooper STT lastik buldum. bunlarla birlikte aracı biraz yükseltmek gerekecek...
  15. yelbuga

Bu servisi tanıyan var mı?

Ynt: Bu servisi tanıyan var mı? biz dediğiniz yere uğrayıp fikir sormuştuk. bize ilk söyledikleri 3.1 motor almayın oldu ;D biz de tavsiyeyi dinledik tabi

16. yelbuga

Satılık orjinal The North Face Serac Gore-tex Paclite Teknik ceket (hardshell)

Ynt: Satılık orjinal The North Face Serac Gore-tex Paclite Teknik ceket (hardshell) görüş belirtebilirsiniz dediğiniz için yazıyorum :-\ ebay de kargo dahil 227 dolar Syg.
  17. yelbuga

2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? captiva yı kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama gayet hafiftir bizim aracınki.
  18. yelbuga

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? bu iş gönül işi zaten :) sitede daha iyi yorum yapacak bir sürü üstad var. ben sadece kendi fikirlerimi söyleyebilirim. her sene araç değiştiren biri olarak, demek ki bu aracı bulmak için değiştirmişim onca arabayı dedim :) gerçi 1-...

19. yelbuga

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? hayırlı olsun dizel almakla iyi etmişsiniz. çok dayanıklı ve havalı bir araç :)
  20. yelbuga

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Merhaba, güle güle kullanın. iyi bir seçim yapmışsınız. ben aldığım için çok memnunum ve uzun seneler kullanmayı düşünüyorum. aracınızla ilgili model motor km bilgilerini detaylı verebilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Geri