Arama sonuçlarınız

1. alpinone

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? esp ye de gerek yok o zaman iyi bir şoför aracı yolda tutmasını bilir diyelim.Abs bence gerekli bir şey karlı havalarda bende sevmiyorum ama gerekli bir güvenlik önlemi bence.

2. alpinone

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Bu arada bu kadar karşılıklı cevap verilmesi tabiki tartışmak ve bir malı kötülemek amacında değil.Birileri kötüledi birileri savundu. tüm forumda olan şey bu aslında iyi yönler ve kötü yönler anlatılır ders çıkarılır ve bizler sizlerin tecrübeleri ile aydınlatılmış...
  3. alpinone

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Yorumlarınız için teşekkürler sn akirafes..Benimde Renault grubuna olan soğukluğum maddi olarakta çok zorlamasada kullandığım renaultların bozulmalarının manevi olarak verdiği sıkıntılardı..Dacia markasınada bu sebeple çok sıcak bakamıyorum.Yoksa bir marka hiç bu kadar...

4. alpinone

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sn "akirafes" sizden bu araçla ilgili şimdiye kadar ki tecrübelerinizi rica edeceğim mümkünse saygılıar iyi geceler..
  5. alpinone

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Bu sonuçları birde kullanan üyeleriimizden şahsi fikirlerini ve araçlarının resimleri ile görsek çok memnun olacağım şahsen.Dusteri bende eleştirdim konunun başında. Renaultun bana verniş olduğu sorunları göz alarak bunları söyledim.Araç sahibi bir üyemiz var...

6. alpinone

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Konuyu yeni gördüm ve zevkle inceledim sanat eserinizi.. Elinize sağlık ilker bey muhteşem bir iş çıkarmışsınız.

7. alpinone

3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf...

Ynt: 3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf... Çok güzel bir etkinlik olmuş..Emeğinize sağlık..
  8. alpinone

Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

Ynt: Toyota vs Dıscovery vs Suzuki çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
  9. alpinone

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Bir Trabzonlu olarak Trabzonspor

10. alpinone

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon Araç çok güzel olmuş kazasız sürüşler dilerim.

11. alpinone

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Renk harika olmuş, çok yakışmış Cj ye.. Son halini sabırszızlıkla bekliyorum..
  12. alpinone

CJ 6'nın Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ 6'nın Yeniden Doğuşu Boyasına hayran kaldım aracınızın çok güzel olmuş,emeği geçenlerin eline sağlık..

13. alpinone

Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu merakla konuyu takip edeceğim.. Kolay gelsin abbas muthiş olmuş. ;)
  14. alpinone

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Tabiki hiç bir motor bitmez bakımını yapar sürersin,bozulursa yaptırırsın yine sürersin. Ama forumdaki off road için üyelerin kullandığı marka ve modellerle bir tutulması mantıksız bence.Peki yapılan masraflardan bahsedeyim daha 20-30 bin km de turbo bozulursa, pompa...
  15. alpinone

Japon Vİtara - İspanyol Vitara ?

Ynt: Japon Vİtara - İspanyol Vitara ? Merhabalar cevap işin teşşekkürler.

16. alpinone

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Kapımızda 7 yıldır babamın kullandığı bir Renault kangoo durduğunu düşünerek, sıfır bir clio symbol dci alıp 2 yıl kullandığımı hesaplayarak renault=diesel bir arada düşünemiyorum.. Reanult benzinli motoruna tamamda dizel yapamıyor en iyisinin 150 binde motoru...
  17. alpinone

Yeni Aracım...

Ynt: Yeni Aracım... Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  18. alpinone

Lada Niva 1993

Ynt: Lada Niva 1993 Fotoğraflar ve niva mükemmel. iyi günlerde kullanın..

19. alpinone

Bu da Benim Ladam

Ynt: Bu da Benim Ladam Hayırlı olsun, aracınız çok güzel.
  20. alpinone

Japon Vİtara - İspanyol Vitara ?

Ynt: Japon Vİtara - İspanyol Vitara ? 97 ve daha düşük bir modelde vitara almaya kalkarsak japon mu almış olacağız? İspanyol üretim eski modellerde bulunmuyor yanlış anlamadıysam.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri