Arama sonuçlarınız

1. ta5che

Çukurova Offroad Grubu; Kız Kalesi ve Göksu Deltası Kampı (29 - 30 Ekim 2011)

yola cıkışımız ve güzel bir kahvaltı yeri

2. ta5che

işte kızkalesi rasim yelin parmagının ucunda

3. ta5che

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) bende aranızda bulunmayı istiyorum vardiyalı çalıştıgım için 26-27 kasım cumartesi pazarım tatilmi bilemiyorum izindeysem kesinlikle yatılı gelirim gece nöbetimdeysem sabah iş cıkışı...

4. ta5che

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) 1-)Selçuk RAHATLAR Nissan terrano 2,7tdi +3 Kamplı 2-)Atilla küpeli toyota hilux td +aşiret 5 kamplı 3-)Mahmut DEMİR Mitsubıshı L200 Kamplı 4-)Tansu...
  5. ta5che

mahmut abi tam kafa dengi benim gibi demiyimde bende mahmut abi gibiyim arabasının içinde yok yok benim aracımın içiyle aynı ama mahmut abinin donamınlarına hayran kaldım
  6. ta5che

sizlerinde aramızda görmekten onur duyarız istegim hep birlikte olmak bu tür gezilere cukur ova offroad olarak adana mersin tarsus ayrım yapılmadan hep birlikte hareklet etmek inşallah ileriki günlerde aynı yerde olmak dilegimle mersinden bölgesinden sevgiler selamlar

7. ta5che

hüseyin bey bilgileriniz dogru cumartesi günü salih bey yanımdaydı bu önümüzdeki pazarda birlikteyiz ava gidecez anlıçanız iyi bir arkadaş 29 ekimde yanıma geldiginde bende aracımın ikizini sordum benimde arabanın bir iki yerinde sorunlar vardı ikizininde aynı sorunların...

8. ta5che

kimi sahil boyu kimi cadırda engüzeli sabah cayı keyfi :D
  9. ta5che

güneşin doguşu kızkalesinden bir başka güzel

10. ta5che

sabah güneşin doguşu bir başka oluyor
  11. ta5che

resimler cok ama yüklemesi baya bir sorun
  12. ta5che

yollarda umulmadık yerlerde karşımızada cıktınız harikaydınız sizlere ve ekibinize teşekkürler öznur hanım

13. ta5che

erkek kalesinde erkek gibi içildi hepimizin ellerine saglık
  14. ta5che

müzik sistemimizle kız kalesi bizi dinledi saim abinin ellerine saglık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri