Çukurova Offroad Grubu; Kız Kalesi ve Göksu Deltası Kampı (29 - 30 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,936
...

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

Etiketler

TA5CHE sizin aracın ikiz kardeşini gördüm tarsusta. Salih adlı bir beyin miş araç. hurda olarak satılıyor. o aracın arka sıra emniyet kemerini de içine alan ve arkaya doğru uzanan kapı kartonları çok sağlam duruyor. satınalmak istedim ama komple satıyorum dedi. en azından ödünç alıp kalıbını çıkarmak için eğer tanışıklığınız var ise Salih beyi ikna etmeniz mümkünmüdür acaba?

Merhaba Tarsus offroad ben Adana offroad gurubunda Mahmut demirin eşiyim etginligiz çok hoşum gitti. mahmut usta bu gezide çok keyif almış hepinizi çok sevmiş inşallah birgünde siz bizim misafirimiz olursunuz resimler için çok teşekkürler elini kolunuza saglık daha resimleri bekliyoruz Dostluk ve kardeşlik adına Adana oofroad gurubundan sizlere kucak dolusu sevgiler

huseyinyilmaz' Alıntı:
TA5CHE sizin aracın ikiz kardeşini gördüm tarsusta. Salih adlı bir beyin miş araç. hurda olarak satılıyor. o aracın arka sıra emniyet kemerini de içine alan ve arkaya doğru uzanan kapı kartonları çok sağlam duruyor. satınalmak istedim ama komple satıyorum dedi. en azından ödünç alıp kalıbını çıkarmak için eğer tanışıklığınız var ise Salih beyi ikna etmeniz mümkünmüdür acaba?
hüseyin bey bilgileriniz dogru cumartesi günü salih bey yanımdaydı bu önümüzdeki pazarda birlikteyiz ava gidecez anlıçanız iyi bir arkadaş 29 ekimde yanıma geldiginde bende aracımın ikizini sordum benimde arabanın bir iki yerinde sorunlar vardı ikizininde aynı sorunların oldugunu ve araçı yanılmıyorsam koçaeli tarafına sattıgını söyledi bilgilerinize arz ederim ( ta5che türkiye amatör beşinçi bölgeden saim yel mersinden sevgi selamlarımla

301020113320.jpg

301020113321.jpg

301020113322.jpg

301020113323.jpg

301020113324.jpg

hacer1959' Alıntı:
Merhaba Tarsus offroad ben Adana offroad gurubunda Mahmut demirin eşiyim etginligiz çok hoşum gitti. mahmut usta bu gezide çok keyif almış hepinizi çok sevmiş inşallah birgünde siz bizim misafirimiz olursunuz resimler için çok teşekkürler elini kolunuza saglık daha resimleri bekliyoruz Dostluk ve kardeşlik adına Adana oofroad gurubundan sizlere kucak dolusu sevgiler
sizlerinde aramızda görmekten onur duyarız istegim hep birlikte olmak bu tür gezilere cukur ova offroad olarak adana mersin tarsus ayrım yapılmadan hep birlikte hareklet etmek inşallah ileriki günlerde aynı yerde olmak dilegimle mersinden bölgesinden sevgiler selamlar

301020113339.jpg

301020113340.jpg

301020113343.jpg

301020113344.jpg

301020113346.jpg

ZEUSSSS' Alıntı:
süper organizasyon süper kareler ellerinize saglık mahmut usta açık havayı sever :smiley:
mahmut abi tam kafa dengi benim gibi demiyimde bende mahmut abi gibiyim arabasının içinde yok yok benim aracımın içiyle aynı ama mahmut abinin donamınlarına hayran kaldım

301020113347.jpg

301020113349.jpg

301020113350.jpg

301020113351.jpg

301020113355.jpg

ta5che' Alıntı:
mahmut abi tam kafa dengi benim gibi demiyimde bende mahmut abi gibiyim arabasının içinde yok yok benim aracımın içiyle aynı ama mahmut abinin donamınlarına hayran kaldım

Ewet mahmut usta bu konuda gerçektende çok iyidir maşallahı war :smiley:.sabah başkanımız mahmut usta ile görüştüm.öve öve bitiremedi çatlattı katılamadıgım için Görsellerden de belli oluyor :smiley: Adana offroad grubumuzun 1.yıl etkinliklerine sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.....etkinliğimiz ile ilgili konu başlıgı.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80226.0
Saygılarımızla
Adanaoffroad Grubu

Tüm temennileriniz için grubum adına çok teşekkür ederim katılımcıların mutlu olması bizleride çok mutlu eder böyle etkinlikler daha çok olacaktır katılamadım diye üzülmeyin devamı gelecek inşaallah ;D Oğuzhan fotolar çok güzel çıkmış sende daha çok foto olacak diye biliyorum zor ama yüklersen seviniriz.Selçuk etkinliğinize katılmayı düşünüyoruz fakat benim durumum belli olmayabilir o tarihten iki gün önce annem hacıdan dönecek memlekette olabilirim ama belli olmaz katılmayı çok isterim.

hacer1959' Alıntı:
Hacer ablacım sizinle her ne kadar tanışmamış olsakda gıyabınızda çok güzel şeyler duyduk Mahmut abi sizden her bahs ettiginde gözlerindeki o sevgiyi gayet net görebiliyoruz en kısa zamanda sizinle tanışmak ümidiyle güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz (biz Mahmut abiyi çok seviyoruz :smiley:...)

Arkadaslar bendeki resimleri face book yukledim daha hızlı oldugu için en kısa zamanda burayada yukleyecegim ..herkese tskler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR