hüseyin bey bilgileriniz dogru cumartesi günü salih bey yanımdaydı bu önümüzdeki pazarda birlikteyiz ava gidecez anlıçanız iyi bir arkadaş 29 ekimde yanıma geldiginde bende aracımın ikizini sordum benimde arabanın bir iki yerinde sorunlar vardı ikizininde aynı sorunların oldugunu ve araçı yanılmıyorsam koçaeli tarafına sattıgını söyledi bilgilerinize arz ederim ( ta5che türkiye amatör beşinçi bölgeden saim yel mersinden sevgi selamlarımlahuseyinyilmaz' Alıntı:TA5CHE sizin aracın ikiz kardeşini gördüm tarsusta. Salih adlı bir beyin miş araç. hurda olarak satılıyor. o aracın arka sıra emniyet kemerini de içine alan ve arkaya doğru uzanan kapı kartonları çok sağlam duruyor. satınalmak istedim ama komple satıyorum dedi. en azından ödünç alıp kalıbını çıkarmak için eğer tanışıklığınız var ise Salih beyi ikna etmeniz mümkünmüdür acaba?
sizlerinde aramızda görmekten onur duyarız istegim hep birlikte olmak bu tür gezilere cukur ova offroad olarak adana mersin tarsus ayrım yapılmadan hep birlikte hareklet etmek inşallah ileriki günlerde aynı yerde olmak dilegimle mersinden bölgesinden sevgiler selamlarhacer1959' Alıntı:Merhaba Tarsus offroad ben Adana offroad gurubunda Mahmut demirin eşiyim etginligiz çok hoşum gitti. mahmut usta bu gezide çok keyif almış hepinizi çok sevmiş inşallah birgünde siz bizim misafirimiz olursunuz resimler için çok teşekkürler elini kolunuza saglık daha resimleri bekliyoruz Dostluk ve kardeşlik adına Adana oofroad gurubundan sizlere kucak dolusu sevgiler
mahmut abi tam kafa dengi benim gibi demiyimde bende mahmut abi gibiyim arabasının içinde yok yok benim aracımın içiyle aynı ama mahmut abinin donamınlarına hayran kaldımZEUSSSS' Alıntı:süper organizasyon süper kareler ellerinize saglık mahmut usta açık havayı sever![]()
ta5che' Alıntı:mahmut abi tam kafa dengi benim gibi demiyimde bende mahmut abi gibiyim arabasının içinde yok yok benim aracımın içiyle aynı ama mahmut abinin donamınlarına hayran kaldım
Hacer ablacım sizinle her ne kadar tanışmamış olsakda gıyabınızda çok güzel şeyler duyduk Mahmut abi sizden her bahs ettiginde gözlerindeki o sevgiyi gayet net görebiliyoruz en kısa zamanda sizinle tanışmak ümidiyle güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz (biz Mahmut abiyi çok seviyoruzhacer1959' Alıntı:Merhaba Tarsus offroad ben Adana offroad gurubunda Mahmut demirin eşiyim etginligiz çok hoşum gitti. mahmut usta bu gezide çok keyif almış hepinizi çok sevmiş inşallah birgünde siz bizim misafirimiz olursunuz resimler için çok teşekkürler elini kolunuza saglık daha resimleri bekliyoruz Dostluk ve kardeşlik adına Adana oofroad gurubundan sizlere kucak dolusu sevgiler