Arama sonuçlarınız

1. meteormete

GezentiMete GÜRCİSTANDA:)

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) otelde bir iki saat kestirdikten sonra vakit geçirmeden kendimizi tiflis sokaklarına atıverdik.Tiflis sıkı bir tempoyla 1 günde sıkmadan 2 günde gezilebilecek bir şehir.

2. meteormete

Japonya'dayım; Tokyo

Ynt: Japonya'dayım; Tokyo gezilen yerlerin güzelliği kadar anlatımda cok güzel keyifle okudum.Japonya çok ilginç sanırım sadece tuvalet deneyimini yaşamak için bile gidilebilir:)
  3. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) oteli pek beğenmedik oldukça rutubetli ve ısınmıyordu fakat tiflisin tam göbeğinde olması vede resimde görülen manzarası sayesinde tüm bu olumsuzlukları unutturdu bize resimde gözüken sarı kubbeli kilise gürcistanın en buyuk kilisesi önünde ki binada başkanlık...

4. meteormete

Karayolundan Toplu Taşıma Kullanarak Hindistan(herşey dahil 100 euro)

Ynt: Karayolundan Toplu Taşıma Kullanarak Hindistan(herşey dahil 100 euro) valla bravo gezmek kadar taktir edilmesi gereken bir başka durumda cesaret.bende afganistanda bu cografyaların tehlikelerini yaşadım hem geziyorsunuz hemde 3.5 atıyorsunuz avrupada turlamaya benzemez tekrar tebrikler:)...
  5. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) Metroyla özgürlük meydanı durağında indik.Meydana yakın internet bağlantısı olan bir cafeye oturduk. çok güzel omletlere ve 2 demlik çaya yaklaşık 26 lari ödedik.Tavsiye olunur.hemen kendimize booking comdan otel baktık .90 lari yazıyordu akıllılık edip şahsen...

6. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) sallamada olsa çay beni kendime getirdi.tren garında havanın aydınlanmasını bekledik bu gürcüler tambel yahu hayat oldukça geç başlıyor umarım forumda gürcüler falan yoktur:)ha aklıma gelmişken yanınızda daima bozuk para bulundurun keza gürcüler para bozmasını pek...

7. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) bütün gürcistanı baştan sona kat etmemize rağmen gece treni olduğundan dolayı hiçbir şey göremedik.sabah gün doğmadan tiflise ulaştık.yanlız bizden sonra bu yolu deneyecekler için belirteyim karanlıkta tiflise varıyorsunuz ve tiflisten evvel birkaç durak daha var...
  8. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) geçermi batum tiflis yolu bu kadeh senin şerefine emmoğlu:):)
  9. meteormete

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4- hem hayırlı olsun hemde tebrikler güzel bir gezi ve güzel anlatım. benım de hayat felsefem hayat yolda olunca güzel:)

10. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) Hemen hemen aynı tarihlerde aynı topraklardaymışız:) İlginiz için çok teşekkürler.gösteri parkı ile botanik bahçesine gelince sizin gibi bir sürü arkadaş buralarını gezememizin cok buyuk bir şanssızlık oldugunu soylediler bizim pişmanlığımıza bin pişmanlık...

11. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) tiflis trenide dahil olmak üzere hemen hemen bütün gürcistanda garip bir koku var gibi geldi bana belkide benim kuruntum ama biz yinede kompartımanı kolonyalı mendille sildik ne olur ne olmaz.birde resimde görülen suyu tüketmeyelim tadı oldukça kotu
  12. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) trenden kareler:)

13. meteormete

Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu

Ynt: Erdek Kapıdağda Şelaleler Turu Bekleriz tabiki dostum.Hoş bende bu sene çanakkaleye tayin istiyorum. Çanakkalede bulucam bir gurup kendıme dağlarda gezecek artık...
  14. meteormete

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Benim için görünüş ikinci planda o yüzden saydığınız tüm özellikler benim cbf i seçmemdeki temel sebeplerdir ötekiler biraz oyuncak gibi duruyor:) zaten kullanım amacımda uzun yol yapmak.Benim için motor amaçtan ziyade araç .Uzun yolda da bana en iyi arkadaşın cbf olacağı kanaatindeyim:)Masraf...
  15. meteormete

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

merhabalar bende gezmeyi seven vede yeni motor heveslisi biri olarak başlangıç motoru araştırıyorum seçeneklerim arasında herkesin olduğu gibi ybr 125 apache vede honda cbf150 arasında kalmıştım apache yi vibrasyon sebebi ile elemiştim doğruyu söylemek gerekirse gönlüm cbf ten yana ama motorun...

16. meteormete

YBR 125 ile 22 Gün 3400 KM Tarihin Yollarında

Ynt: YBR 125 ile 22 Gün 3400 KM Tarihin Yollarında hem motor hemde antik kent sevdalısı birini tanımak iyi oldu tebrikler devamını bekliyorum :)buralara yolun düşerse beklerim kyzikos antik kenti kapıdağ görülesi yerlerdir:)
  17. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) Batumda akşamı yaptık. Tiflis trenine binmeden evvel batumda bulunan marketçiklerden marketçik diyorum bizim her mahallede bulunan bimler bile hem daha büyük hemde daha çok mal var içerde.yolluk aldık cips ve votka e sabaha kadar başka zaman gecermi.Batum tren...
  18. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) bu arada Gürcistanda gördüğümüz ilk ve tek şahin veya doğan veya her neyse:)

19. meteormete

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken çok faydalı bir yazı olmus özellikle benim gibi 30 ndan sonra motora heves etmiş biri olarak :) acaba geç mi kaldım??
  20. meteormete

Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:) batumda günün geceye dönmesi ile batumdan ayrılıp yavaş yavaş tiflise koyulma vakti geldi..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR