YBR 125 ile 22 Gün 3400 KM Tarihin Yollarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kucukis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,307
Ynt: YBR 125 ile 22 Gün 3400 KM Tarihin Yollarında

bu geziyi sağsalım bitirdiğinize sevindim

çok güzel bır yolculuk olmuş gerçekten imrendım

tebrikler.................

Etiketler

Selam dostum, bu gezi için seni tebrik ederim yolda sana Allah akıl fikir versin diyenleride boşver,ömürlerini daracık alanlara hapsetmiş olanlara asıl Allah akıl fikir versin.gezin çok güzel olmuş,tam bir gezenbilir çılgınlığı.Hele o yolda çekmiş olduğun resimdeki ıspanaklı gözleme ve çay resmi bana neler anlatıyor neler.O resme bayıldım valla.Selamlar.

Tebrik ederim çok güzel bir yolculuk olmuş. Bende ybr kullanıyorum ve hep büyük motor hayali kuruyor insan bu geziniz bana ders oldu. Bende en kısa
zamanda tahminen 10 gün sonra böyle bir gezi (bu kadar büyük olmasada buna benzer) planlıyorum. Umarım bir aksilik çıkmaz.

bizim kuryenin motoru ybr 125 150 bin km devirdi daha motoruna ellenmedi
motor konusunda dogru secimi yapmıssın
ve cok güzel bi gezi olmus

öncelikle cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. çok güzel bir gezi olmuş ve hayallerimdeki gibi kıyı şeritlerinden giderek geze geze gün gün geçirmişsn. benimde er6-f var ama babamdaki ybr 125 ile bu bahar gitmeyi düşünüyorum geziye.şimdiden planımı belirlemeye başladım.istanbuldan çıkıp kıyıdan antalyaya kadar her şehire girip her yemeğini tadıp tarihi yerleri gezip görüp fotoğraflayıp iç kesimlerden istanbula döneceğim. bu seyahat sırasından yaşadığın zorluklar veya uyarıların varsa paylaşırsan faydalı olacaktır seyahat severlere :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR