Arama sonuçlarınız

1. d.berkay

Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara-

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Tamamdir Savaş bey nr zaman isterseniz arayın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

2. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Savaş hocam yorumlarınız için teşekkür ederim.. Telefonda da konuştuğumuz gibi size de verdiğim ilk fiyatlar bu işlemin tıpkı burada paylaştığım konulardaki gibi kusursuz olduğu takdirde talep ettiğim ücret. Yerine göre...
  3. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Özel mesaj ile gönderdim Tolga Bey..

4. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Tekrar merhaba.. Bir şeyi netleştirmek için buraya yazma ihtiyacı duydum. Yaptığım uygulamalar için sabit bir fiyatım yok. Tamamen aracın durumuna ve yapılacak işlemlere en önemlisi de müşterilerin beklentilerine göre...
  5. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Ankara'ya yolunuz düşerse beklerim bende :)

6. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Güncel uygulamam.. Siyah Opel Astra H Zımpara / Boya düzeltme / Aquartz Nano / Motor Temizliği ~125 Foto

7. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Tşekkür ederim. Dilediğiniz zaman yardımcı olurum..
  8. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Tabi ki ne zaman isterseniz.
  9. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Güncel Uygulamalarımdan bir kaçı.. "2012 Yeni Civic Aquartz Nano Kaplama" http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?1639-2012-Yeni-Honda-Civic-Aquartz-Nano-Kaplama-Beyaz "Fiat Bravo Boya Koruma ve Motor...

10. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Teşekkür ederim yorumunuz için.. Bahsettiğiniz yerler ticari mantıkla genel olarak mümkün olan en kısa sürede işlemi bitirip bir sonraki ise başlamaya çalışırlar.. Ama ben yeri geliyor bir araç üzerinde bir hafta...

11. d.berkay

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Maşallah çok güzel aracınız.. Bittiğini görmek için sabırsızlanıyorum..
  12. d.berkay

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Fotoğraflar çok güzel. Paylaştığınız için teşekkürler.. SDS'ye uğrarsanız Ogün abiye selam söyleyiniz :)

13. d.berkay

Merhabalar. Ankara'da kendi garajımda birinci sınıf işçilikle araba boya düzeltme(zımpara /polisaj) , koya koruma, detaylı iç temizlik , far temizliği , Nano boya kaplama (Ankara'da yapabilen 2 kişiden biriyim) yapıyorum. Kullandığım ürünlerin tamamına yakını Dünyaca ünlü Meguiar's...
  14. d.berkay

Dacia - Duster; Boya Koruma - Bakım ve Detaylı Temizlik Sistemleri Hakkında

Ynt: Dacia - Duster; Boya Koruma - Bakım ve Detaylı Temizlik Sistemleri Hakkında Bende su ile yapılan yıkamaları tavsiye etmiyorum. Bu iş için özel olarak geliştirilen ürünler var piyasada. Bende motor kısmında Sık-Sil tarzı ürünler kullanıyorum.. Üzerinde de antistatik özellikli parlatıcı...
  15. d.berkay

Dacia - Duster; Boya Koruma - Bakım ve Detaylı Temizlik Sistemleri Hakkında

Ynt: Dacia - Duster; Boya Koruma - Bakım ve Detaylı Temizlik Sistemleri Hakkında Bende Ankara'da bu işi yapıyorum profesyonel olarak. Açıkcası Ziebart vs. markaların fiyatlarına anlam veremiyorum. Gerçekten çok uçuk rakamlar.. Benim yaptığım uygulamalar aracın büyüklüğüne göre max. 300TL...

16. d.berkay

Timberline Rigel 35 lt sırt çantası

Ynt: Timberline Rigel 35 lt sırt çantası Merhaba gittigidiyor üzerinden alış işlemini gerçekleştirdim. İyi günler..
  17. d.berkay

Litvanya: Bir masal ülkesi...

Ynt: Litvanya: Bir masal ülkesi... Paylaşımınız için çok teşekkürler..
  18. d.berkay

Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin!

Ynt: Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin! Olayın üzerinden yaklaşık bir sene geçti ve katilleri hala bulunamadı Çağatay abinin :( Geçen haftasonu Ankara'da Uluslararası düzeyde bir bisiklet yarışı düzenlendi. Çeşitli uğraşlar ile bu yarışa Çağatay Avşar adı verildi ve gelenekselleşmesi...

19. d.berkay

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Benim bir arkadaşımın transit 2.5dizel aracında vardı benzer bir uygulama. Açıkcası bende pek sıcak bakmamıştım ancak uygulama sonrasında aradaki farkı görünce inanamadım. Tasarruf bir yana aracın çekişindeki artış hayret verici düzeydeydi. Yarışa gittiğimiz bir dönemde...
  20. d.berkay

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Ben iki hafta önce Adrenalin'den Salomon Mission GTX bot aldım.. Geçtiğimiz hafta 3 gün Erciyes'te kayaktaydım.. Kayaktan sonra botlar ile deneme amaçlı bir kere ilk istasyona kadar yürüdüm kar üzerinde.. Kar suyunu kesinlikle geçirmedi. Ayrıca bir spor ayakkabı gibi çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri