Arama sonuçlarınız

1. hus55

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu tahminim kursad bey vitesli aracin arazide daha kontrollu oldugunu dusunur. ;)

2. hus55

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu mercedes v8'e eskiden baska bisey dayanmazdi derdim , o yuzden oto kalmasi daha mantikliydi. benim sattigim G500 yasadigim tek bir kucuk sorun vardi. aslinda araci oyle almisdim uk'den :( sanzimanin beyni bozukmus . ilk zaman vites gecisleri sert...
  3. hus55

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı saol mehmet abi, hayirli cumalar ! sanirim bur cok parca kucuk uydurmalarla takilir mehmet abi. bizim arkadasin G'sinde 230GEL'iken orijinal mercedes klima sistemi vardi. motoru 300td yapinca kompresor uymadi, zaten arizaliydi. bir tane ikinci el...

4. hus55

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı neyin resimleriydi kardes? attigim link acildimi...?
  5. hus55

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı saol bayayhan ! motogezgin isin kolay. bizim 460 G'ler icin eb iyi ufleme petegi sudur kardes ; http://www.cbsonline.co.uk/product/UNIVERSAL_AIR_CONDITIONING_UNIT_AIRCON2 en guclu klima kompresoru ise mercedes vito vanlarda bulunan model. sanirim...

6. hus55

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı osman bugun bu bilgileri aldim kardes... You need to find the bell housing that went in any T1 van from the 70s and 80s with the 240 diesel engine - there should be lots in scrapyards. I don't know about the 240 saloons but thinking about it any...

7. hus55

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı selam kardes. bir kac gun bana musade et arastirayim. insallah olumlu bilgi bulurum . saygilar huseyin
  8. hus55

G-300 CAM KALDIRMA MEKANİZMASI

Ynt: G-300 CAM KALDIRMA MEKANİZMASI 308 van bu isde ;)
  9. hus55

Ynt: G-300 CAM KALDIRMA MEKANİZMASI selam motogezgin. 460 G'nin cam elden cevirmeli mekanizmalari mercedes 208/308 van lar ile ayni ;) tr'de eminim bol bol bulunur.. 460 G icin otomatik cam'a cevirme en buyuk sorunumuz ! allah'dan benim cabrio'nun otomatik, sonradan takmaymis ama almanyadan...

10. hus55

Ynt: G-300 CAM KALDIRMA MEKANİZMASI bu cam mekanizma sanki farkli veya eksik galiba...?? motogezgin sana katiliyorum. bende birtane yadek var zaten ve onu orta kisminda ayri parca bulunuyor sanki. hatirimda oyle kaldi. belki o parca sokulup buna aktarilir. yine de fiyat uygun. alana da...

11. hus55

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu iste olay budur ;D o goruntuye bu motor yakisirdi zaten ;)
  12. hus55

Ynt: G-300 CAM KALDIRMA MEKANİZMASI fatih ayip etdin. tabii ki sende kazanacan biseyler. en azindan olu stock'larini eritmis olursun. ben saka yaptim. sakin ciddiye alma. motogezgin, sana gelince, .................................. !!!! ;D senin ve burda bulunan tum G severlerin tr'den...

13. hus55

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları ...
  14. hus55

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk g her kosulun araci. anlatilmaz , yasanilir........... ;)
  15. hus55

Ynt: G-300 CAM KALDIRMA MEKANİZMASI motogezgin nerdesin...! :D fiyati ne kadar kardes ?

16. hus55

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk adana'da bu islemi beceren cok iyi dostlarim . nazim arundar, tansu corat ve mahmut demir abim . nazim burda uye, onunla temasa gec. cok selamlarimi soyle. eger benden parca gerekirse cekinme sor. burda kibrisda bir dostumda parcalanmis G var , hemen parcalari gondermeye hazir 8)
  17. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları ....
  18. hus55

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk demek ki benim 79 model 300GDT beles sayilir ! 15000 euroya herseyi yapilmis, diff locklu G. araziye ve gezmeye hazir muthis arac. tr'ye resmi olarak giris yapma imkani olsa alan coook sansli olurdu ! saygilar huseyin

19. hus55

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk G cok pahali arac , kiymetli arac , uretimi az olan ve dolayisiyla kiymet olarak yeni veya ikinci el tum rakip 4x4'lere gore daha pahali . ve anavatan daki insanlar ve bu aracin kiymetini cok iyi biliyor. o yuzden kolay kolay satilga cikartmazlar. [kibris'da malesef bu kadar...
  20. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları hayirli ugurlu olsun arkadaslar ! umarim hayalleriniz gercek olur.... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri