G-300 CAM KALDIRMA MEKANİZMASI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih tekbıyık Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,756

fatih tekbıyık

Ana Kamp
Arkadaşlar elimde G Serisi araçların uygun fiyata Orjinal cam kaldırma mekanizması bulunmaktadır sipariş iptali yüzünden elimde kalmıştır kesinlikle kullanılmamıştır

Resim 006.jpg

Etiketler

Ynt: G-300 CAM KALDIRMA MEKANİZMASI

Hus55 lütfen amacım burda insanları birbirine düşürüp rekabet ortamı oluşturmak değil tabiki bu işte maddi bir kazanç peşindeyim fakat bunu burdaki insanlara faydalı olarak yapıorum ör: verdiğim fiyata bu malzemeyi hiçbiryerde bulamazsınız ben bile bulamam zaman içinde elimde kalan ölü stoku eritiyorum..Unımog parçacısı olduğum için zaman sıkıntısı piyasa hareketli olduğu içinde gezenbilir sayfası burda bana vesile olmuş oluyor bende yardımcı olmaya çalışıyorum herkese iyi çalışmalar...
FİYAT ( 189 TL )

Fatih bey 2 adetmidir kutunun icinde ayrica parcasi varmi bana uygunsa alirim

fatih ayip etdin. tabii ki sende kazanacan biseyler. en azindan olu stock'larini eritmis olursun. ben saka yaptim. sakin ciddiye alma.

motogezgin, sana gelince, .................................. !!!! ;D

senin ve burda bulunan tum G severlerin tr'den parca almasini cok isterim. zamandan kazanirsiniz. bisey yoksa , veya getirmesi sorun olursa ben yardimci olurum.

muhim olan kurulan gercek dostluklar :smiley:

hus55 bende takılıorum tabiki :smiley: ali bey parça no (460 730 01 46 ) sol cam kaldırma mekanizması epc de 280 ge 240 250 için kullanır diyor fakat sizin aracınızada olma ihtimali yüksek ben yine bakıcam tabi zaten sizin içinde acelesi yoktur bu parçanın...

window regulator.JPG

Huseyin kardes bilr diye sordum ama sorumu gormedi galiba aslinda ben kapi panzotunu acip baksam en guzeli hava soguk.benimkinde hatirladigim makas seklinde sac bir parca galiba.
Ya fatih bey bize bir kiyak yapsaniz bizim su arabalarin yedek parca ve numaralarina ulastigimiz programi bize mail atsaniz bizde oradan dogru duzgun sasi no ya gore parca siparis etsek sahane olmazmi

bu cam mekanizma sanki farkli veya eksik galiba...?? motogezgin sana katiliyorum. bende birtane yadek var zaten ve onu orta kisminda ayri parca bulunuyor sanki. hatirimda oyle kaldi. belki o parca sokulup buna aktarilir.

yine de fiyat uygun. alana da satana da hayirlisi olsun.

Abi ise yaramiyacak parca uygun diye alinmaz bence bizimkilere pek benzemiyor.veya benimkini eski sahibi elektrikli yapmis o yuzden farkli olabilirmi.aslinda olmamasi lazim mekanizma ayni olup sadece manuel cevirme yerine elektrikli motor takmislar ama uyduruk motor cok cabuk bozuluyor bir bilen olsa ya orjinali bulup takacam yada manuele donecegim sikildim.

Peki huseyin abi senin bildigin tek kapiya uygun makenizma fiatlari kibrista varmi.yardimci olurum diyorsun ebay ve guidoda cam makinalari elktrikli 89 euro mu ne oyle bir seydi simdi hatirlamadim sende mevcutmu

selam motogezgin. 460 G'nin cam elden cevirmeli mekanizmalari mercedes 208/308 van lar ile ayni ;) tr'de eminim bol bol bulunur..
460 G icin otomatik cam'a cevirme en buyuk sorunumuz ! allah'dan benim cabrio'nun otomatik, sonradan takmaymis ama almanyadan oyle gelmis. belki orijinaldir ama fabrikadan takilmamis... 460 kapilar dar, ve kapi dosemeleri de dar. bu yuzden baska aracdan alip uydurma zor. ebay'de ender bulunuyor . guido'da 460 icin otomatik cam motorlari son gordugumde 200-300 kusur euroydu !!!! simdi ise yok...

uk'de bir sirket'de universal otomatik cam motoru bulmusdum bir zaman, ama ihtiyacim olmadigi icin cok ilgilenmedim dogrusu. istersen tekrar bulayim sana bilgileri.

selamlar huseyin

Ya valla internet gibi adamsin her turlu bilgi var sende.zaten benim arabayada reno 9 makinasi takmislar dedigin gibi dar el ayak girmiyor dedigin vanlari anlamdim ama arastiracagim.cok saol.
Artik offroad resmi atmiyoruz bari parca bulalim

moto gezgin fiyatda bişeyler yaparız kargo size ait nasılsa :smiley: CEP:0539 461 83 13 ihalelerle uğraşıyorum pc nin başında olamıorum ayrıca firma telefonları : 671 48 91- 671 48 92 ayrıca şase parça konusundada yardımcı olmak isterim fakat çok yoğunum telefon ederseniz yardımcı olmak isterim muhakkak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR