Arama sonuçlarınız

1. hus55

2000 model G500 Ön Koltuk

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk hayirlisi olsun gardas :D

2. hus55

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları ..
  3. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları ..

4. hus55

G SERİSİ RESİMLERİ

Ynt: G SERİSİ RESİMLERİ cok guzel resımler ! ULTIMATE 'ROAD' G demek daha uygun olur :D
  5. hus55

G mi, Land Cruiser mı, Pajero mu ?

Ynt: G mi, Land Cruiser mı, Pajero mu ? insallah en erken zamanda hayalindeki G'ye sahip olursun..... saygilar huseyin

6. hus55

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Camdaki sticker iyiymiş vallah oyle.... ama hilux da supermis. hilux olacaksa oyle olsun , ,masallah !!

7. hus55

GD 300-GD 240 DİREKSİYON ROTU

Ynt: GD 300-GD 240 DİREKSİYON ROTU ;D
  8. hus55

Essex Hertfordshire Sınırlarında Off-Road Gezisi (Nisan 2008)

Ynt: Essex Hertfordshire Sınırlarında Off-Road Gezisi (Nisan 2008) dogru , ve bir konuya daha deginmek isterim. avrupa'da , ozellikle ingiltere'de ve amerika'da G serisi kadar degerini koruyan baska 4x4 yok. ingilterede mesela 96 model bir G 15,000 -20,000 stg satilirken range rover, toyota...
  9. hus55

Ynt: GD 300-GD 240 DİREKSİYON ROTU insallah 58 eurodan fazla vermedin :-[ hayirli ugurlu olsun ;)

10. hus55

Ynt: GD 300-GD 240 DİREKSİYON ROTU hop hop once ben sordum :D saka, fiyat uygun ise, ve orijinal ise neden baska yere bakalim degilmi motogezgin ;)

11. hus55

G mi, Land Cruiser mı, Pajero mu ?

Ynt: G mi, Land Cruiser mı, Pajero mu ? tank gibi arac. iyi secim yaptin. allah kazadan beladan saklasin kardes :) saygilar huseyin kurtbas.
  12. hus55

GWOA Kulüb'ün Stonehenge Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: GWOA Kulüb'ün Stonehenge Gezisi (28 Aralık 2008) dogrudur ama yine de hersey sahibine bagli..... :-\ bakim sart. ama tabii ki genel anlamda saglam !

13. hus55

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye yurru kursat yuurrrruuu !! hayirlisi olsun gardas simdiden ;)
  14. hus55

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye senin arac DALLAS dizisine benzedi ;D gerci sana gulecek halim yok ya,,,, :o benim yeni biten G 18 ay surdu tam finishlensin, ve yine bir kac kucuk isi var :-\ sana onerim benim renk tonunda yaparsan cok hos olur.... hade bitsin artik....!
  15. hus55

Ynt: GD 300-GD 240 DİREKSİYON ROTU selam fatih bey. dumen rotu derken ne demek isten ? rot basi mi , uzun kol mu ? parca nosu varmi ? birde tum bulunan parca listenizi paylasmak mumkun olursa iyi olur. saygilar huseyin kurtbas

16. hus55

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor arnold gibi arac olmus !! coktan takip edemedim gelismeleri ama gorunurde hersey mukemmel gidiyor !! quickshift'i gorur gormez tanidim. benim sattigim siyah G500 V8'inde vardi, super bir aparat ! yanda beyaz G'yi fark ettim. onuda muthis...
  17. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları hayirli cumalar abi ! cok saol abi. sen beni iyi tanirsin abi. bu isin kitabini yazmisim herhalde simdiye.... bu araci kirmizi cabrio G'nin yerine almisim. o yuzden hic para dusunmeden vidasina kadar orijinal kullandim. koltuk kumaslari bile 79 fabrika...
  18. hus55

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları son kurdugum G arkadaslar.satiliktir ilgilenenler icin. full restorasyon yapildi. 16 ay suren maraton sonunda simdi hazir , ve sifir gibi ! motor 600a E300 TD salon'dan cikma ve cook temiz. ilgilenenler bana ozelden mail atabilir. gercekten sifir gibi bir...

19. hus55

Abant Kış Kampı Etkinliği 27-28 Ocak

Ynt: Abant Kış Kampı Etkinliği 27-28 Ocak superler kareler mehmet abi. paylasim icin cok tesekkurler... sygilar huseyin kurtbas
  20. hus55

2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

selam kardes. 602 motor bildigin gibi elektrik IP ile calisir. motoru alirken tum kablo ecu teskilatini da istersiniz. baska turlu olmaz. birde takilmasi ayri bir mesele. tabii tr'de cok iyi ustalar var, eminim arastirip on hazirligini yaptiniz. bu isi yapan yakin dostum var adana'da, nazim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri