GD 300-GD 240 DİREKSİYON ROTU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih tekbıyık Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,361

fatih tekbıyık

Ana Kamp
Arkadaşlar mrb aslen Unımog parçacısıyım unımog bölümündede arkadaşlarla paylaşımımız oluyor zaten elimde orjinal sıfır GD300-GD240 lara uyan direksiyon rotu bulunmaktadır firmam Dolapdere san sit 8.ada no:29 da bulunmaktadır ( TEKSAN MOTORLU ARAÇLAR TİC LTD ŞTİ ) irtibat : 0539 461 83 13 ayrıca orjinal parça isteklerinde g modeller içinde yardımcı olurum sanayi sitemiz piyasanın kalbi olup bir sürü çıkmacı arkadaş bulunmaktadır iyi çalışmalar...

Etiketler
Ynt: GD 300-GD 240 DİREKSİYON ROTU

selam fatih bey. dumen rotu derken ne demek isten ? rot basi mi , uzun kol mu ? parca nosu varmi ?

birde tum bulunan parca listenizi paylasmak mumkun olursa iyi olur.

saygilar huseyin kurtbas

mrb hüseyin bey ( direksiyon rotu parça numarası A 460 463 51 15 )

Direksiyon Rotu.jpg

birde bu açıdan ayrıca size lazım olan parçayı söyleyin ben yardımcı olayım elimde hazır liste yok

Direksiyon Rotu 2.jpg

Direksiyon Rotu 2.jpg

Hocam orjinal mercedesmi yan sanayimi.fiyati nedir ben isterim.ford minubus rotu oluyor filan diyorlar oyle universal bir sey ilgimi cekmez.toz lastikleri curumus rotlar saglam ama her an bir sey cikarirsa diye yedek alacagim. Selamlar saygilar

hüseyin bey mrb iletinizi aldım fakat cevap yazamıyorum bir hata veriyor burdan yazıyım dedim eğer cepden ulaşırsanız çünkü sürekli pc başında olamıyorum yada cep numaranızı verirseniz irtibata geçeriz benim cep numaram : 0539 461 83 13

moto gezgin mrb parça orjinaldir etiketi hala üzerinde görüldüğü gibi bu parçayı devrek orman işletme müdürlüğündeki gd için getirmiştim parçada herhangi bir sıkıntı yok fakat yanlış istedikleri için elimde kaldı

Cok sakacisin 58euro...amerikada modeline gore 285-350 usd arasi bu parcanin komplesi.58 euroya fotorafini alirsin kardes

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR