Arama sonuçlarınız

1. Gazze

Şile Mağaraları

Ynt: Şile Mağaraları aynen katılıyorum

2. Gazze

İstanbul'a yakın kamp alanı tavsiyesi?

Ynt: İstanbul'a yakın kamp alanı tavsiyesi? kandıra kefken çok dalgalı olabilir.normal sezonda bile dalgalı oluyor.Botla balık için kartal veya pendik'den marmaraya açılabilirsiniz.
  3. Gazze

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) gelmeye çalışacağım.3 km yürümek yerine bahçeköyden arkadaşlar taksiyle gidebilirler.

4. Gazze

Ballikayalar - Denizli Koyü ve Golet (24-25 Eylül 2010)

Ynt: Ballikayalar - Denizli Koyü ve Golet (24-25 Eylül 2010) devamı gelecek
  5. Gazze

Ballikayalar - Denizli Koyü ve Golet (24-25 Eylül 2010)

Bugün öğlen ballikayalar milli Parkı'na treaking için geldik ve suan burdayiz mağara girişine çadırımızı kurduk ve ateş bası muhabbeti yapıyoruz suan. Geldiktn sonra resim ekleyeceğim Yağmur yok gürültüsü ve doga İste hayat bu

6. Gazze

İstanbul Civarında Doğa Yürüyüşü Yapmak İsteyen?

Ynt: İstanbul Civarında Doğa Yürüyüşü Yapmak İsteyen? birazdan ballıkayalara yola çıkacağız.Bu seferki keşif olacak bir dahakine katılımlı bir program yaparız.

7. Gazze

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) bu hafta ilk olarak bir ballıkayalara gideceğiz.Ama ikinci gidişimizde bireysel katılımlar için haber vereceğiz.
  8. Gazze

İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim bıçak konusunda columbia 'yı tavsiye ederim.Yıllardır kullandığım küçük bir çakısı vardı geçen biraz daha büyüğünü aldım.Taş gibi diyebilirim.
  9. Gazze

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bugdaytanesi3 karavan almayayım kendim yapayım dersen yaybek bu konuda daha taze karavancıdır :) ondan da bilgi alabilrsin. Dediğin gibi evlendikten sonra çocuklarla kamp yapmak zor olduğu için doğadan ister istemez uzak kalmış oluyoruz. bu arada foruma...

10. Gazze

Ballıkayalarda Doğa Yürüyüşüne Ne Dersiniz ?

Ynt: Ballıkayalarda Doğa Yürüyüşüne Ne Dersiniz ? yarın 3 erkek arkadaş yola çıkmayı düşünüyoruz ama hala bize yön,yol gösterecek arkadaşlardan ses seda yok.

11. Gazze

Sülüklügöl'e Gidiyoruz

Ynt: Sülüklügöl'e Gidiyoruz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz ?
  12. Gazze

Tekirdağ - KartalKaya Uçmakdere Gezimiz (19 Eylül 2010)

Ynt: Tekirdağ - KartalKaya Uçmakdere Gezimiz (19 Eylül 2010) güzel bir gezi olmuş.Rehberiniz kasketli amca mıydı?

13. Gazze

Ynt: Ballıkayalarda Doğa Yürüyüşüne Ne Dersiniz ? Bu hafta veya diğer hafta içi 1 grup düşünüyoruz eşsiz olarak gitmeyi.Önce bir keşif yapıp ondan sonra aileleri götürelim diyoruz.Ama hala çıkmadı tecrübeli doğa yürüyüşçüsü arkadaşlardan bir ses.
  14. Gazze

Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

Ynt: Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009) ertan bey o zaman sizin rehberliğinizde bir organize yapalım ayrıntıları kaçırmamış oluruz.
  15. Gazze

Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010)

Ynt: Sezonu Açtık; Kemerburgaz (19 Eylül 2010) gps kayıtları gelmemiş hala :)

16. Gazze

Bugün eşimle gezecek yer ararken ballıkayaları gördüm ve istanbulada yakın.Aslında gitmek isteyen ve organize bekleyen birçok yeni arkadaşımız var.Eskilerden :)) böyle bir organizasyona öncülük etmelerini istiyorum.
  17. Gazze

" Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " paylaşımlar için teşekkür ederim.Bende yarın sabah gitsem mi diye düşünüyordum,ama yaylaları görünce içim daha da açıldı. Bu sene yalovadaki yaylalar çok hoşuma gitmişti.
  18. Gazze

Normal araç ile akşam kayışdağı gezisi

Forumda birçok yerde kayışdağı ile ilgili bilgi var,fakat kısmen askeri bölge olması ve zirveye nereden çıklıacağını bilmiyorum. O bölgeyi bilenler ile bir ara havalar bozmadan bir gezi yapalım diyorum.Bilen arkadaşlar bize yol göstermiş olurlar. Tabi bu arada benim aracım arazi arajı değil...

19. Gazze

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? aynen katılıyorum sana tohalil
  20. Gazze

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? güzel espiri :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri