Arama sonuçlarınız

1. Gazze

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. tamam sedat bundan sonrası senin :)

2. Gazze

Şile Mağaraları

Ynt: Şile Mağaraları Bu bilgilerle mağaraları bulmak zor ve zaman alıyor.O yüzden bilen arkadaşların daha detaylı bilgi vermesi lazım.
  3. Gazze

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? aslında madem doğaseverler olarak buradayız.O zaman kur çadırı vur kafayı yat demeyeceğiz.Belli önlemler alacağız. Mesela Çadırın çevresine ufak tefek ses çıkaracak malzemeler,Pille çalışan sensörlü alarmlar ve en önemlisi 2 kişi bile olsan nöbetçi. Ben...

4. Gazze

Yuvacık Barajı - Aytepe - Menekşe Yaylası

Bu yaz sıcagında hafta sonları günübirlik kendinize bir zaman ayırıp saglıgınız ve gözlerinizin doga harikası yerlerden mahrum kalmaması için sizlere bir tavsiye niteliginde gezilecek yerler YUVACIK BARAJI,AYTEPE,MENEKŞE YAYLASI Samanlı Dağı’nın eteğindeki Aytepe iklimi, coğrafyası ve...
  5. Gazze

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) kayışdağındaki manzara çok güzel.Bi tarif etsenizde bizde faydalansak. Hani bilgi paylaştıkça çoğalır ya :)

6. Gazze

Akbil ile İstanbul' da Trekking

Ynt: Akbil ile İstanbul' da Trekking sen biraz daha araştır.Yol ve gidilecek yerler anlamında bir bilgi verirsen bir ekip çıkacaktır mutlaka.

7. Gazze

Ynt: Akbil ile İstanbul' da Trekking şile ve kandıra/pınarlı köyüne istanbuldan otobüslerin gittiğini gördüm.Aslında şile'ye gidip şileyi iyi bilenlerle bir program olabilir.
  8. Gazze

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gerçi biraz geç oldu ama olsun,zararın neresinden dönersek kardır. ümit erdoğan,27 yaşındayım ve evliyim. İstanbulda özel bir şirkette IT Manager (Sistem yöneticis) olarak çalışıyorum. 1998'den beri kamp,treaking,yüzme,dağcılık(amatör) gibi dallarla...
  9. Gazze

Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz?

Ynt: Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz? valla kanyonuna girenler "gültepe exit" yazısını görüdünüz mü ? 2 kez giren tanıdıklarım var ve hatta 4 günde bitirerek rekor kırmışlar. Tabi yaşadıkları onlarca olay hariç :)

10. Gazze

Ynt: Akbil ile İstanbul' da Trekking evet.Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

11. Gazze

2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz?

Ynt: 2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz? arkadaşlar yola çıktılar herhalde.Kandıra taraflarında kamp ücreti vermeden kalınacak yerler var.Hem temiz hemde denize yakın. Pınarlı köyünü bulursanız oradan sorabilirsiniz veya pınarlıdan çıkıp kandıra istikametine şileden giderseniz bulabilirsiniz.
  12. Gazze

Ynt: 2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz? bizde ağlayan kayadan şile merkeze doğru yürüdük.Hatta kumsalda langırt vardı oynadık. 3. günü hava güzeldi.Ama geceye doğru esmeye başladı.

13. Gazze

Ynt: 2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz? evet.O dalgaları görünce dedim gece çadırada vurur mu :)
  14. Gazze

Ynt: 2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz? bizde bayramın 3. günü şiledeydik,dediğin gibi deniz çok dalgalıydı. Ama biz karadenize inat denize girdik.soğuktu fakat,vüdumuzun sızlamasından soğuğu hissedemedik.
  15. Gazze

ayağıma diken/taş battı çıkmıyor

Ynt: ayağıma diken/taş battı çıkmıyor teşekkür ederim.Bazen telkinler ilaçtan daha etkili oluyor :)

16. Gazze

Ynt: ayağıma diken/taş battı çıkmıyor Dün tavsiyelerinizle acilde ortopediye gittim.O da pansumana yolladı.Baktı ve eğer içeride birşey olsa kızarırdı ve belli olurdu dedi.Birşey yok yani dedi ve gönderdi.Bakalım ağrı var,birkaç gün daha bekleyeceğim.Geçmezse bir daha giderim artık.Sordum eğer...
  17. Gazze

Ynt: ayağıma diken/taş battı çıkmıyor dokununca ağrı ve çok az bir şişlik var.Doktora gitmesek olmaz mı :)
  18. Gazze

Yüksek ihtimalle dünkü şile gezimizde ayağıma taş yada diken battı.Elimdekini çıkardım ama ayağımdakini iğne ve cımbızla uğraşmama rağmen çıkaramadım.Ağrısı var.Sabah olduğunda baktım üstü kapanmış.Doktora da gitmek istemiyorum.Ne yapmamı önerirsiniz ?

19. Gazze

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. yankı bey'in maili varsa onu bir indirim mail borbardımanına tutalım.Belki etkili olur.
  20. Gazze

Şile Mağaraları

Ynt: Şile Mağaraları Dün şiledeydik.Meşrutiyet mağarasını aradık ama mağaranın üstünde olmamıza rağmen birazda havanın kararması sebebiyle mağarayı bulamadık. sağolsun köylüler çok yardımsever.Mağaranın yerini kime sorsak bulamazsınız giremezsiniz dediler.Biride demedi ki şurdan gidin şuralara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri