Arama sonuçlarınız

1. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Gezen bilir forumuna katılan dostlara - Hoş geldiniz der ve güzel paylaşımlar dilerim ! Saygılarımla.

2. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Sn. Ali Pehlivan bey, hoş geldiniz. ZJ Orbisiniz mutasiyona uğramamış ,aksine evrim geçirmiştir. Yeşilinizi iyi günlerde , severek ve aylenizle mutluluk duyarak kullanmanızı cani gönülden dilerim. Bu Sizlerin hakkıdır diye düşünüyorum. Saygılarımla. Bahaddin Çelik...
  3. B

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç Takipteyim.

4. B

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç Sn. Adnan Çetinel beyin , dikkatlerine. Adim Bahaddin Çelik (bettino), 93 model V8 5.2 Grand Wagoneer aracım için - Pritpart DB 12000I 12 volt vinç almak istiyorum. Gezen bilir indirimi ile birlikte vinç fiyatı ne olur ve ödeme nasıldır , kartla vade ne olur ? İlginize...
  5. B

1996 ZJ Aldım

Ynt: 1996 ZJ Aldım Yeni yıl hediyeniz hayırlı olsun ! ZJ'nizi iyi günlerde severek ve kazasız belasız kullanmanızı dilerim ! Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)

6. B

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. Mustafa bey (aTa1) , Yeni yılınızı kutluyörum !! Her şey gönlünüze göre olmasını diliyörum!! 2010 yılında kurs sonrası görüşemedik , işallah 2011 yılında görüşürüz! Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)

7. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Gezen bilir aylesine ve Gönüllü arama kurtarma kursuna katılan vede kursu veren özverili eğitmenlere -YENİ 2011 YILNI KUTLARIM !!! Herkeze - sağlık , mutluluk , bol kazanç ve afetsiz yıllar dilerim !! En içten...
  8. B

Rot ayarı

Ynt: Rot ayarı Sn. boxeralfa dostum,daha yukarıda tavsiye ettiğim , rot balans sevisi - arazi 4x4 araçlarin ayar konusunda çok tecrubeli ve işini çok çok iyi yapmaktadırlar. Gidin pişman olmazsınız. Ben'de bir dostumla , araçlarımıza 1 3/4'' yükseltme yaptıktan sonra gittik , çok memnunum...
  9. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. ''ARAMA-KURTARMA '' kursuna katılan arkadaşlarıma , geçmiş Kurban Bayramını kutlarım ! Değerli arkadaşlar - NERELERDE SİNİZ ? Hepiniz kurs bitiminden sonra kayboldunuz , hangi enkazının altındasınız - ses...

10. B

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Tüm gezen bilir camiyası üyelerinin Kurban bayramını gönülden kutlarım ! İyi bayramlar dilerim. Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)

11. B

1996 grand cherokee

Ynt: 1996 grand cherokee İyi bayramlar. Yalovalı dostumuzun aracının bukadar az yakmasının sırrı : izmite gidişte LPG ile gidiyor , yalvaya dönüşte - kurtarıcı üzerinde dönüyor! ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Neşeli bayramlar. Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)
  12. B

Rot ayarı

Ynt: Rot ayarı Merhaba. İyi bayramlar dilerim. Rot balans konusunda gönülden tavsiye edebileceğim tek yer var- Denge Rot Balans / Bostancı oto san.sit. E blok No:9 İçerenköy /İşt. ; tel: 0216 575 11 70 Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)

13. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. Recep Pehlevan (BJ45) bey , merhabalar. Kurstan sonra bir kayboldunuz- pür kayboldunuz. Nerelerde siniz hiç sesiniz çıkmıyor ? Kendinizi özlettirdiniz , lütfen telefonda görüşelim. Cep tel: 0542 374 78 10...
  14. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. Mustafa (aTa1) bey , hoş geldiniz!! Telefonda görüşelim . Sizlerle , her yere Bande varım, haber verin yeterlidir. Cep tel: 0542 374 78 10 Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)
  15. B

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) Sn. Bensu hanım , eklediğiniz resimler çok güzel. Sizlere ve veliniz ola bilecek kişilere paylaşımlarınız için çok teşekür ediyorum. Saygılarımla Bahaddin Çelik ( bettino )

16. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. OLcayto bey , geçte olsa resimleri bizlerle paylaştığnız için, Sizlere çok teşekür ediyorum. Saygılarımla. Bahaddin Çelik
  17. B

yükseltmede neden teflon kullanılır?

Ynt: yükseltmede neden teflon kullanılır? Sn. Göktuğ bey merhaba , öğrendiniz - site tarihçesini araştırmaya ;D ;D , yay üstü getle yükseltme'de malzeme seçimlerini ;) ;) . Diğer detaylar için - Gezen Bilir ve bu konu ile ilgili diğer yabancı siteler'de araştırmanizi öneririm ;D ;D ;D . Ben...
  18. B

Ynt: yükseltmede neden teflon kullanılır? Sn. Göktuü bey , en azindan yükseltme getlerin malzeme seçiminde bir şeyler öğrendiniz ;D ;D ;D ve bu konu ile ilgili diğer detaylar için Gezen bilir vede yabancı siteleri araştırın. ;) ;) ;) ;) ;) Ben'de araştırarak bir şeyler öğrendim. ;D ;D ;D ;D...

19. B

Ynt: yükseltmede neden teflon kullanılır? Sn. Göktuğ bey , sizler yanlış anlamışınız konuyu , fakat önemli değil vesile ile yay üstü yükseltmeyi'de öğrenmiş oldunuz!!! ;D ;D ;D ;D Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)
  20. B

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) Sn. Göktuğ bey , Aracınız çok güzel olmuş . İği günlerde kullanmanızı temenni ederin !! Saygılarımla. Bahaddin Çelik

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri