Arama sonuçlarınız

1. tamertms

mersin yeni bir suzuki kazandı

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı ..........

2. tamertms

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı ....
  3. tamertms

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı buda benim samurai toparladık aracı şimdi keyfini çıkartıyorum

4. tamertms

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı güzel araç kazasıs belasız günlerde kullanmanızı dilerim hayırlı olsun. bu arada ben ankaradan tamer fotoları yakında eklerim samurain
  5. tamertms

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay Esen.............(Suzuki Vitara-1996) Artvin 06 - Onur...

6. tamertms

samurai yardım

Ynt: samurai yardım kontağı ilk açtığınızda gaz kesicisi devreye girmemiş olabilir.kesicinin fişlerini kontrol edin.lpg düğmesine bakın ışıkları yanıyormu yanmıyorsa lpg ye ait bir sigorta vardır konrolunu yapın .lpg düğmesinin arkasındakı soket tam oturmamış olabilir.sisteminiz nasıl emilatölü...

7. tamertms

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. teşekkür ederim hamdi abi suzukiyi aşıladınya bana helal olsun :D o çamurdan geçmeseydin ben nivamı çok seviyordum satmazdım :D
  8. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. artık selim hepimize meydan okuyacak 5.2 ile geliyor.hamdi abiyi arkama bağlayıp araziyi gezdirecem diyor :D söylesene selim bana dediklerini hamdi abime :D
  9. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. teşekkürler selim daha iyi 5.2 de senin olsun kilitli militli limited ;D erhan abi sağol.en kısa zamanda bitirip, podyumda boy göstereceğiz ;D

10. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim rav4 ü bugün kısmet olursa veriyorum satışı yapıyoruz veeee suzuki samurai geliyor bugün .ama toplanması gerekiyor 2 aylık işi var sanırım.

11. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr türküm,doğruyum,çalışkanım ,hızlı motor sökerim ,çamura dalarım,rakı içerim, sucuk ekmek yerim ;D ;D ;D
  12. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. evet yaa yazık olmuş ibrahim tatlısese .allahtan rahmet diliyorum .mekanı cennet olsun

13. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yollar helva gibi olmuş şimdide ;D
  14. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kaldığın yerde beni ara selim ;D
  15. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. senden haber vbekliyorum selim çıkarsan ara beni ....

16. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. teşekkür ederim fatih bey .inşallah en kısa sürede çıkar aracınız.
  17. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yollar mükemmel olmuş yaaa.dükkanda işte yok çıkıp geziyorum öyle ;) çok keyifli oluyor. bu keyfi birkaç gün sonra bulamayız tadını çıkartalım :D
  18. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. çok geçmiş olsun fatih bey.

19. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. oooo erhan abim hoş geldin akşama içiyormuyuz abi ;)
  20. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. rehayıda alalım oda laser show yapsın :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri