Arama sonuçlarınız

1. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Murat bey hoş geldiniz.Karavanınız hayırlı olsun.

2. engines

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) orhan abi umarım sizede nasip olur.tez zamanda.rahatlığını yaşarsınız
  3. engines

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) evet abim.çok şükür kurtardık. ilginiz için teşekkürler.

4. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşgeldiniz ramazan bey.
  5. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) abi hayırlı olsun.

6. engines

Arazi Şanzumanı

Ynt: Arazi Şanzumanı burak bey sağolun t4 ile araziye girme şansı düşük olur.LR aklımızda girince çamurda işin içine girdi.t3 lerde zaten sayı olarak kısıtlı hemde ateşpahası ;D yavuz abim Chevrolet de beni kasar şimdilik.ben iyisimi yine mevcut minübüsümü satmadan (amatör bir camper'e...

7. engines

Arazi Şanzumanı

Ynt: Arazi Şanzumanı evet Ertuğrul abi Defander hep aklımda olan bir efsane lakin evdeki tadilatlar nedeni ile önceki aracımı satıp bunu aldım.bu araçta karavan ruhsatlı.şimdik içini amatör bir şekilde döşeyip bir dahaki kışa kadar yastık altı yapıp 15 bin liraya kadar diesel bir defander...
  8. engines

Arazi Şanzumanı

Ynt: Arazi Şanzumanı teşekkürr ederim.en güzeli bir LR almak.düşünmeden
  9. engines

Arazi Şanzumanı

Ynt: Arazi Şanzumanı alakanız için teşekkür ederim.araç önden çekişli bunu belirmekte fayda var sanırım.maddiyat zaten 3-4 bin tl yi bulacaksa uzak duracağım zaten.

10. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) yusuf abi inşaallah sıkıntı olmaz bu sefer. bu arada karavan yapımından sonra mekaniktede aranacaksın. ;D hal böyle devam ederse bir karavan servis açılır ve iş yapar .

11. engines

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) hayırlı olsun.güle güle kullanın.
  12. engines

Arazi Şanzumanı

konuyu yanlış yere açmış isem özür dilerim. merhabalar. 1982 model düz diesel 2500cc motorlu bir minübüsüm var.aracımı 4x4 çeker yapmak istiyorum.amacım kışın güvenli sürüş ve kampa gittiğim zamanlarda arazide zorlanmamam.mümkün olurmu ve ne kadar randuman alırım.ilgi ve cevaplarınız için...

13. engines

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) yusuf abi teşekkür ederim.inşaallah bir daha yakmayacağım. :)
  14. engines

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) . :) evet otobüs duraklarında çok kötü oluyor.bir de bu sıcak günlerde
  15. engines

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Haşmet bey çok teşekkür ederim.Tavsiyeniz kulağımda küpe olacak. Ancak siz bu konuda bir başlık açarsanız sağlık yönünden zararlarını anlatırken benim gibi bırakan arkadaşlarda bu illetten sonra gördükleri yararları paylaşırsa belki başkalarının da...

16. engines

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) merhabalar.yerimidir bilmiyorum ama.20. gün de hala sigara içmedim.yani ben sigarayı bıraktım.içtiği sudan lezzet alamak isteyenlere şiddetle tavsiyemdir.ve de konuşulduğu kadar içmemek zor değilmiş.
  17. engines

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) aileye katılan yeni abiler.hoşgeldiniz.
  18. engines

Land Rover ihalesi 30 adet

Ynt: Land Rover ihalesi 30 adet ilginiz için teşekkür ederim.

19. engines

Land Rover ihalesi 30 adet

Ynt: Land Rover ihalesi 30 adet merhaba LR haricinde minübüs varsa ben de talip olabilirim.
  20. engines

Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira)

Ynt: Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira) serdar abi bir dürbün daha yokmu? kıskanmaya başladım. :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri