Arama sonuçlarınız

1. DEJAVUU

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... SELAM LAR OLSUNN

2. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........oynamıyorum yaaaaaaaaa hep böyle yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzz :'( :'( :'(
  3. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ......arkadaşım şu uslubunuzu değiştirin lütfen aaaaaaaaaaa lütfen ayhan içinde böyle kaba konuşmanız içimizde derin yaralar açıyor bunuda bilinnnnnnnnnn 8)

4. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .........BİRİSİ UUUUU mu dedi ::) ;D ;D
  5. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Neyse alpaslan sen gezi falanmı yaptın bu gün yoksa nezarette falanmı kaldın ver bakalım ifadeyiii ;)

6. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... hitleri bazen taktir ediyorum adam .....çok akıllı bir ırk yaratmak içn ..çok çabalamış .....yanlış yada doğru......... Bizde 70 milyon olduk 80 ...100 olalım çabaları var ...ölee değil....herkes insan...

7. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........Hiç gerek yok ama bu alıntıyı yapan ikinci kişi oldum neden mi ben o bu bide şu veto sunu yazdı .......daha çok tepki beklerdim diye yazacaksanız ............ ya isim vermeyin yada gerek yok ama...
  8. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...sen polis olarak gerek li müdahaleyi yapma gel ben asyişim de sadece ceza yaz sen ceza ;) ;D
  9. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ama keyif kaçıyor ne yapıcan ben çok bilirim kendimi bu siteye girmiyeceğim dediğimi ...arkadaşlarım var olmuyor .hem kendime yapmış oluyorumm ;)

10. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... kimse yok ama gelirler ben çay suyunu koyayım demesinler naptın tükkanda boş boş diyee ;D

11. DEJAVUU

Zj'de Gaz Patlaması ?..

Ynt: Zj'de Gaz Patlaması ?.. bu gün bütün gece nerede eksik var diye düşündükten sonra eksik olanı buldum ve yaptım ... anlatım kısmıda şöyle araçta sonuçta eski sistem gaz var ama hava girişi olayından bir şüphem vardı artıkm bitti ......Hava filtresi...
  12. DEJAVUU

Satılık 93 Cherokee 4.0 Off-road

Ynt: Satılık 93 Cherokee 4.0 Off-road ...........Belli bir noktaya gelmeden satılık ilanı veremesinler diycem üşenmez sağa sola mesaj atarlar kota dolsun ilan verelim diyee..... Ama çok azalır gerçekten ilan yazıp gelmeyenler çok var

13. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ..........jeep Göktuğ Güzelbey Zirve Offline Mesaj Sayısı: 2615 Serbest Muhabbet Sizce Zaman Kaybı mı? « : 11 Haziran 2009, 09:44:09 » Alıntı --------------------------------------------------------------------------------...
  14. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben gene uyuyacağım heralde ya ne diyeyim .....kalın sağlıcaklaa :-[ ;)
  15. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ........allahım bu isteği duy ve geri çevirmee 8)

16. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... .......her ay 8000 km yapsam aşağı yukarı 5 ayda ...evet evet olabilir ;D ;D
  17. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ...........daha ölmedik nerden baksan benzin depomda bir 5 liralık benzin var yakarım onuda acımam kaçarımmmmm ;D ;D
  18. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... sabah olsunda şu meşhur hurda pazarımıza gideyim bakayım 4 tane birbirine benzeyen sis bulabilecekmiyimmm ;D

19. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ....asıl benim yazılarımı görünce sen göz yaşı dökücen yada kafayı kırıcan .ergun abide beni kesin dövecek bi gün ama ;D
  20. DEJAVUU

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... abi sen ne diyorsun 6 ay km de 1000 milyon yaktım ben bu arabayla 800 e düştü sevindim şimdi 500 ya uçuyorum ben anla yani derdimi lpg ilee

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri