Satılık 93 Cherokee 4.0 Off-road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanutk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,177

hakanutk

Yeni Üye
Resim için lütfen telefonla bilgi alın.

1993 model 175000 km de inci beyazı otomatik vites 4.0 litre 190 hp

Aracın tüm parçaları özel olarak Amerikadan getirtilmiştir. Özel off-road jantlar ve lastikler, 6 inch skyjacker kit , Warn marka güçlendirilmiş çelikten orijinal ön ve arka tampon, 4 tonluk özel Warn orijinal vinç, arka ve önde kilitli differensiyel, motorun suda hava almasını sağlayacak snorkel, Hella marka sis farları ve ön cam üstü Amerikan tarzı spoiler, özel İnci Beyazı...

Araç 2 ay önce servise girmiştir ve ayna mahrutisinden, direksiyon,vites kaplamasına ,aynalarına ,motoruna , kapılarına varıncaya kadar komple bakımdan geçmiştir. Alan kişiye masraf çıkarmayacak eşi benzeri bulunmayan inanılmaz bir araçtır. Aracın tüm aksamları güçlendirilmiştir yukarıda yazdıklarım sadece ana değişen birimlerdir. Bu aracın herhangi bir yerde takılı kalması neredeyse imkansızdır.LPG ruhsata işlidir. Araç muayenesi yeni yapılmıştır.

TAKAS OLABİLİR.

0544 404 4000 Hakan

Etiketler

Ynt: Satılık 93 Cherokee 4.0 Off-road

Ne olacak anlamadım ben neden telefonla irtibata geçeceğiz ki. Hadi ben geçtim. Geriye kalan 29.999 gezenbilir üyesi demi sizi arayacak. İnsaf..

jeep' Alıntı:
Ne olacak anlamadım ben neden telefonla irtibata geçeceğiz ki. Hadi ben geçtim. Geriye kalan 29.999 gezenbilir üyesi demi sizi arayacak. İnsaf..
Demek ki resimn eklemekten daha kolay ;D

arkadaşım resim şart bence işini kolaylaştırır telefonla pek sağlıklı olmaz.

doktoribrahim' Alıntı:
yine attığı ilk ileti, ilanı olmuş
bir daha döner mi bilmem

son dönemlerde citti şekilde bende çok rahatsızım bu satılık ilanlarından,gezenbilire satış sitesi mantığıyla yaklaşan insanlara belli bir kota koyulmalı diye düşünüyorum!!! aracını satıcak insan bizlerden biridir, üyeler tarafından tanınır yani bizden biridir eyvallah,ama daha ilk msj ve satılık araç ilanı veriliyor !!! ve bu sitede çok sık görülen birşey buda bir çoğumuzu rahatsız ediyor citti şekilde.

ates' Alıntı:
son dönemlerde citti şekilde bende çok rahatsızım bu satılık ilanlarından,gezenbilire satış sitesi mantığıyla yaklaşan insanlara belli bir kota koyulmalı diye düşünüyorum!!! aracını satıcak insan bizlerden biridir, üyeler tarafından tanınır yani bizden biridir eyvallah,ama daha ilk msj ve satılık araç ilanı veriliyor !!! ve bu sitede çok sık görülen birşey buda bir çoğumuzu rahatsız ediyor citti şekilde.
...........Belli bir noktaya gelmeden satılık ilanı veremesinler diycem üşenmez sağa sola mesaj atarlar kota dolsun ilan verelim diyee..... Ama çok azalır gerçekten ilan yazıp gelmeyenler çok var

o zaman tek yapacak şey var bu gibi durumlarda ilgilenmemek o zaman değişir

merhaba
bende bir arlar bu durumdan şikayetçi olduğumu söylemiştim
ama ilan sahibi demediğini bırakmadı modaratörlerdende müdahale görülmedi o yüzden suskunluğumu koruyorum
araç satış sitesi olarak görüyorlar burayı bence kota koyulmalı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR